Asiakastyytyväisyyskysely

Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset – ”Asiantuntevaa ja mutkatonta palvelua”

Lähetimme vuoden 2021 aikana asiakastyytyväisyyskyselyn asiakkaillemme. Kyselyssä saimme runsaasti positiivista asiakaspalautetta, ja suositteluindeksimme eli NPS-lukumme oli hyvällä tasolla. Vastauksenne auttavat meitä kehittämään palveluitamme ja toimintaamme.

asiakastyytyväisyyskysely NPS

Käytimme asiakastyytyväisyyskyselyssä hyödyksi NPS-mittausta (Net Promoter Score). Kysyimme asiakkailtamme: ”Kuinka todennäköisesti suosittelisit Tuokkoa ystävällesi tai kollegallesi asteikolla 0-10?”. Vastauksien perusteella asiakkaat luokiteltiin kolmeen eri kategoriaan: arvostelijat (0-6), passiiviset (7-8) ja suosittelijat (9-10). Kyselyn kaikista vastaajista 59,4 % olivat suosittelijoita ja 34,4 % passiivisia. Tuloksien pohjalta vuoden 2021 NPS-lukumme oli 53.

asiakastyytyväisyyskysely nps 54

Palvelulupauksemme

Palvelulupauksemme on palvella kaikkia asiakkaitamme hyvin. Olemme asiakkaan tavoitettavissa ja toimintatapamme on asiakkaan kanssa keskusteleva. Työmme on asiakkaidemme toimintaa avustava sekä etukäteen asioita selvittävä. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu lisäksi se, että asiakastoimeksiantoa koordinoi yksi selkeä vastuuhenkilö.

Onnistunut asiakaskokemuksemme muodostuu energisestä ja asiantuntevasta aikatauluissa pysyvästä asiakaspalveluista. Alla on joitakin meitä ilahduttaneita asiakaspalautteita:

”Tuokon tilintarkastajilla on erittäin korkea ammattitaito sekä erinomainen palvelutuote ja -asenne. Ja ovat vielä kaupan päälle poikkeuksellisen mukavaa porukkaa!”

”Tuokko on ollut tilintarkastajamme jo useamman vuoden ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä asiantuntemukseen ja saatuihin neuvoihin kesken tilivuodenkin.”

”Kaikki toimi, kuin junan vessa ja jokaiseen mieltä askarruttavaan kysymykseen sain heti ammattimaisen vastauksen. Olen ollut erittäin tyytyväinen saamaani palveluun.”

Tuokon joukkue ja sen merkitys asiakastyytyväisyyteen

Viime vuonna selvisi myös, että henkilöstömme suositteluindeksi oli todella hyvällä tasolla. On upeaa nähdä, kuinka korkea henkilöstömme suositteluindeksi korreloi asiakkaillemme. Erityisen iloisia olemme siitä, että arvomme (asiantuntemus, luotettavuus, palvelualttius ja joukkuepeli) välittyvät teille.

Joukkueemme jäsenet ovat yhtiömme tärkein voimavara. Arvomme ohjaavat kaikkea tekemistämme ja ovat läsnä päivittäisarjessamme. Henkilöstömme osaamisen kehittäminen on jatkuvaa ja tässä työssä asiakaspalautteen merkitys on suuri. Tuemme henkilöstömme ammatillista kehittymistä ajankohtaisten ja säännöllisten koulutusten avulla. Osaamisen kehittäminen on aivan keskeistä asiantuntijatyössä.

Kiitos arvokkaasta palautteestanne, jonka avulla voimme jatkuvasti oppia vastaamaan tarpeisiinne ja palvella teitä aina vain paremmin!

Edellinen Seuraava

Kirjoittaja