Henkilöverotus

Henkilöverotuksen asiantuntijamme avustavat omistajayrittäjiä kokonaisvaltaisesti sekä yrittäjän omaan henkilökohtaisen verotukseen ja yrityksen verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Me näemme omistajan ja yrityksen yhtenä kokonaisuutena.

Avustamme asiakkaitamme myös sijoitustoiminnan verosuunnittelussa ja monet asiakkaistamme ovatkin sijoittajia tai aktiivisia sarjayrittäjiä, jotka myyvät tiettyyn pisteeseen kasvaneen yritystoiminnan säännöllisesti tietyn aikavälin kuluttua ja näissä tilanteissa toiminnan strukturointi jo alusta pitäen tarkoituksenmukaisesti on ensiarvoisen tärkeää.

Osana Praxity-ketjuamme tarjoamme asiakkaillemme kansainväliseen työskentelyyn liittyviä palveluita sekä työntekijän kotivaltiossa, että työskentelyvaltiossa ja yhteistyössä varmistamme, että vero- ja sosiaaliturva asiat tulevat hoidetuksi oikeansisältöisesti kansainvälisissä tilanteissa.

Tyypillisiä toimeksiantojamme ovat myös sijoittajan tai yrittäjän ulkomaille muuttoon liittyvät toimeksiannot. Avustamme asiakkaitamme myös kansainvälisessä perintö- ja lahjaverosuunnittelussa sekä veroraportoinnissa.

Tyypillisiä henkilöverotukseen liittyviä toimeksiantoja ovat:

  • Henkilöveroilmoitusten laadinta ja erilaiset verolaskelmat
  • Ulkomaankomennuksiin liittyvät veropalvelut
  • Sijoittajien ja yrittäjien verotukseen liittyvä suunnittelu
  • Avustaminen viranomaisen selvityspyyntöihin vastaamisessa
  • Palkitsemis- ja kannustinjärjestelmiin liittyvä neuvonta
  • Ulkomaille muuttoon ja ulkomaisin omistuksiin liittyvä neuvonta
  • Avustaminen verotarkastuksissa ja muutoksenhakuprosesseissa

Asiantuntijamme laativat testamentteja, lahjakirjoja ja pitävät perunkirjoituksia sekä avustavat perinnönjakoihin liittyvissä verokysymyksissä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lue uusimmat julkaisumme

Vuoden 2023 verovapaat matkakustannukset
verovapaat matkakustannukset

Vuoden 2023 verovapaat matkakustannukset

Verohallinto on julkaissut vuoden 2023 verovapaat matkakustannukset. Työnantaja voi maksaa työmatkoista aiheutuneita verottomia kustannuksia työsuhteessa…

Lue lisää
Muutokset verotukseen vuodelle 2023
Muutokset verotukseen vuodelle 2023

Muutokset verotukseen vuodelle 2023

Vuoden vaihtuessa myös verolainsäädännössä ja -linjauksissa tapahtuu muutoksia. Osa muutoksista on hyväksytty hallituksen budjettineuvotteluissa eli…

Lue lisää
Tärkeä muistutus kuljetus- ja työkoneyrityksille
Polttoainetuki

Tärkeä muistutus kuljetus- ja työkoneyrityksille

Polttoainetuen hakuaika päättyy 30.11.2022, hakemus tehdään Valtiokonttorin sähköisessä palvelussa. Polttoainetuki koostuu kuljetusyrityksille maksettavasta kuljetustuesta ja työkoneyrityksille maksettavasta polttoöljytuesta.…

Lue lisää

Asiantuntijamme