Kansainvälistyminen

Tavoitteena kansainvälistyminen? Asiantuntijamme auttavat!

Mietityttääkö kansainvälistyminen? Tarjoamme niin taloudellista kuin verotuksellista asiantuntija-apua, kun toimintasi laajenee uusille alueille. Luotettavat asiantuntijat kansainvälistymisen apuna – käytännönläheisyyttä ja apua yrityksellesi paikallisesti ja globaalisti.

Tukena kansainvälistymisessä

Tarjoamme kansainväliset palvelut yhteistyössä Praxity Global Alliance Ltd:n kanssa. Liityimme vuonna 2009 Praxityyn, joka on kansainvälinen eri maissa toimivien itsenäisten, kokeneiden tilintarkastustoimistojen liittouma. Praxityn toiminta ulottuu Aasiasta Amerikkaan ja sillä on yli 780 jäsenyritystä ja yli 58 100 asiantuntijaa 110 maassa. Praxityn iskulause ”paikalliset, globaalit ja luotettavat asiantuntijat” kuvaa sitä, että sen edustajat ovat alansa parhaita.

Praxity valittiin vuonna 2019 vuoden liittoumaksi (Accountant & International Accounting Bulletin Awards). Tämä oli jo kolmas kerta perä jälkeen. Päätös valinnasta oli yksimielinen. Päätöksen perusteena olivat Praxityn kansainvälinen vaikutus, voimakas kasvu ja jäsenyritysten keskittyminen asiakkaista huolehtimiseen ja tiedon sekä resurssien jakaminen. Erityiskiitos tuli siitä, että Praxity edistää sukupuolten tasa-arvoa. Jäsenyritysten naisosakkaiden määrä kasvoi 30 % viime vuonna.

Paikallista apua maailmalla

Mahdollisuus hyödyntää paikallisia resurssejamme ja osaamistamme ympäri maailmaa on korvaamatonta yhteisöille, jotka pyrkivät laajentumaan kansainvälisille markkinoille ja jotka hakevat kasvua uusilta liiketoiminta-alueilta. Praxityn jäsenyritykset menestyvät markkinoilla. Praxityn jäsenyritysten luotettavat asiantuntijat toimivat yhdessä. Asiakkaan tarpeita lähestytään käytännönläheisesti ja ratkaisuilla pyritään tuottamaan lisäarvoa sekä ajallista että taloudellista. Kansainvälistymiseen tähtäävät yritykset saavat kunkin maan paikallisten asiantuntijoiden osaamisen avukseen uusilla markkinoilla.

Jokainen meistä yksittäisistä Praxity yrityksistä tarjoaa asiantuntemustaan omalla liiketoiminta- alueellaan. Yhdessä me Praxity-yritykset kuitenkin edustamme yhtä ammattikuntamme vahvinta ja taitavinta globaalia talousajattelua. Meitä on Praxityssä jo yli 58 100 itsenäistä ajattelijaa maailman suurimmista ja menestyneimmistä talouden, verotuksen ja konsultoinnin palveluita tarjoavista itsenäisistä yrityksistä. Tarjoamme asiakkaillemme tuoreita näkemyksiä sekä loistavaa asiakaspalvelua.

Tavoitteena menestyminen kansainvälisillä markkinoilla

Praxityn tavoitteena on edistää jäsenyritysten liiketoimintaa ja helpottaa yhteistyötä jäsenyritysten välillä. Praxity kokoaa edustajansa vuosittain alueellisiin ja kansainvälisiin konferensseihin. Asiantuntijamme osallistuvat kansainvälisten työryhmien työskentelyyn mm. verotuksen alalla. Työryhmissä ja yhteisissä tapahtumissa maiden välinen yhteistyö kasvaa ja tiivistyy, kun yhdessä käsittelemme alan keskeisiä ajankohtaisia aiheita.

Haluamme yhdessä kollegojemme kanssa ratkaista kansainvälistymiseen liittyvät haasteesi tarjoamalla niin taloudellista kuin verotuksellista asiantuntijuutta silloin, kun toimintasi laajenee uusille tuntemattomille alueille. Anna asiantuntijoidemme auttaa!

Asiantuntijamme

Mikko Siika-aho

Tax Partner, Osakas

+358 50 536 7565
mikko.siika-aho@tuokko.fi

Profiiliin

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. On suositeltua käyttää uusimpia selainversioita. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää