Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa

Palvelevaa ja yksilöllistä asiantuntijapalvelua jo 50 vuotta

Tapaamisessa kuuntelemme ja kartoitamme tarpeesi. Tapaamiseen kanssasi osallistuu meiltä juuri sopiva asiantuntija. Yhdessä määrittelemme, miten voisimme auttaa. Kerro meille, mitkä aiheet sinua kiinnostavat, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun. Tapaaminen on täysin maksuton, eikä se velvoita sinua mihinkään. Tapaaminen voidaan järjestää myös puhelin- tai videoyhteydellä.

Oy Tuokko Ltd on vuonna 1971 perustettu riippumaton kotimainen asiantuntijaorganisaatio, joka on kasvanut Suomen suurimmaksi perheyritykseksi alallaan. Toimintamme perustana on asiakkaan henkilökohtainen palvelu. Palveluksessamme työskentelevät yhdessä tilintarkastusalan, talous- ja palkkahallinnon, vero- ja lakipalveluiden, yritysjärjestelyjen sekä hallinnon noin 50 kokenutta asiantuntijaa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä. Aluetoimistomme Tampereella, Lappeenrannassa ja Oulussa tarjoavat kattavasti palveluita ympäri Suomen.

Tilintarkastus

Kokeneet KHT- ja HT- tilintarkastajat aidosti apunasi

Lue lisää

Talous­hallinnon palvelut

Nykyaikaiset ohjelmat ja nimetyt taloushallinnon asiantuntijat

Lue lisää

Veroneuvonta

Asiantuntija yritystoiminnan kaikissa vaiheissa

Lue lisää

Muut palvelut

Sisäinen tarkastus ja riskienhallinta, yritystoiminta, kansainvälistyminen, erityistarkastus ja tietojärjestelmätarkastus

Lue lisää
Trustmary Reviews

Asiantuntijamme

Terhi Latvala

KHT, Partner, Toimitusjohtajan sijainen, Hallituksen jäsen
+358 40 186 6628
Meri Väinölä

Meri Väinölä

HT, Head of Accounting & Outsourcing Services, Partner
+358 40 834 0066