Netvisor

Netvisor

Älykäs taloushallinto ja palkanlaskenta

Netvisor on moderni taloushallinnon ohjelma sekä yritysten liiketoimintaprosessit yhdistävä toiminnanohjausjärjestelmä. Netvisor on yksi markkinoiden johtavista taloushallinto-ohjelmistoista.

Se mahdollistaa joustavan työnjaon asiakkaan ja tilitoimiston välillä ja se on käytettävissä verkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Ohjelmistotalo Visman Premium Plus Partnerina hyödynnämme monissa talous- ja palkkahallinnon toimeksiannoissa Netvisor ohjelmistoa.

Netvisorin käyttöönotto on nopea ja toimintaympäristö saadaan käyttöön muutamassa päivässä. Yrittäjänä sinun ei siis tarvitse odottaa useita kuukausia, kunnes pääset jo itse laatimaan myyntilaskuja tai tarkastamaan ostolaskuja Netvisorissa. Jokaiselle Netvisor asiakkaalle avataan Maventa verkkolaskuosoite, joka mahdollistaa verkkolaskutuksen sekä verkkolaskujen vastaanoton.

Netvisorissa on valmiit yhteydet kaikkiin suomalaisiin pankkeihin. Laskujen maksaminen onnistuu sujuvasti suoraan Netvisorista pankin kanssa sovitun pankkiliikennesopimuksen myötä. Samassa sopimuksessa sovitaan myös sähköisistä tiliote noudoista suoraan Netvisoriin, eikä erillisiä tiliotteita tarvitse toimittaa kirjanpitäjälle. Kaikki kirjanpidon aineisto siirtyy kirjanpitäjälle sähköisesti, mikä vähentää virheitä, tuplatyötä ja auttaa asioiden selvittämisessä.

Netvisorin avulla iso osa yrityksen taloushallinnon prosesseista voidaan ratkaista digitaalisesti, automaatiota ja robotiikkaa hyödyntäen. Se mahdollistaa ajantasaisen taloushallinnon seurannan ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköinen taloushallintojärjestelmä yhdessä automaatio ratkaisuilla vapauttaa yhtiön resursseja muuhun käyttöön ja samalla tuottaa paljon hyödyllistä tietoa yrityksen taloudesta päätöksenteon tueksi.

Netvisor integraatiot muihin ohjelmiin

Netvisor skaalautuu helposti yrityksen tarpeisiin ja on integroitavissa monien yhteistyökumppaneiden ohjelmistoihin. Näin ollen toimintaympäristöä voidaan muokata palvelemaan yrityksen tarpeita ja erityispiirteitä monilta osin. Valmiiden ohjelmistokumppaneiden lisäksi, Netvisoriin on myös mahdollista rakentaa rajapinta haluttuun ohjelmaan. Me Tuokolla yhdessä Visman ohjelmistoratkaisuihin perehtyneen tiimi tukemana, etsimme yhdessä ratkaisut näihin erityiskysymyksiin.

Mobiilisovellukset arjen apuna

Netvisor toimii myös mobiilisti ja monet arkipäivän prosessit voidaan hoitaa kätevästi esimerkiksi älypuhelimella. Netvisor mobiili-sovelluksilla voit muun muassa kirjata työaikaa, laatia matka- ja kululaskuja, kuvata kulukuitit ja lähettää ne sovelluksen avulla suoraan Netvisoriin, josta kirjanpitäjä saa ne heti käyttöönsä. Netvisor mobiilisovelluksia voi hyödyntää myös loma- ja palkkatietojen seuraamiseen, sekä laskujen hyväksyntään.

Millaista hyötyä Netvisorista olisi sinun yrityksellesi?

  1. Nopeampi laskutus ja saatavien hallita

 Laskujen teko käy nopeasti, kun kaikki tarvittavat tiedot ovat samassa järjestelmässä. Pystyt myös seuraamaan helposti lähetettyjen laskujen tilaa ja tarvittaessa myös laittamaan huomautukset suoraa ohjelmiston sisältä. Helppokäyttöinen myyntireskontra mahdollistaa myös laskujen tarkastelun sen koko historialta.

  1. Helppo ostolaskujen kierrätys ja hyväksyntä. Myös kännykällä.

Ostolaskujen käsittely on yksi työläimmistä tehtävistä, mutta Netvisor minimoi siihen kuluvan ajan. Laskujen käsittely tapahtuu 100% sähköisesti ja saat käyttöösi mobiilisovelluksen, jonka avulla tarkistat laskut kätevästi kännykällä. Ostolaskujen käsittelyprosesseja, kuten laskujen hyväksyntä, voidaan myös automatisoida toistuvien laskujen osalta. Tällöin esimerkiksi kuukausittaisen vuokralaskun tarkastukseen ja hyväksyntäkiertoon käytetty aika voidaan käyttää yrityksen muuhun liiketoimintaa.  

  1. Hyvästit paperien postittelulle

Netvisor tekee 100% sähköisestä taloushallinnosta totta. Kuittiskannerin avulla saat paperiset kuitit sähköisesti eteenpäin ja skannauspalvelu pitää huolen, että paperisina saapuvat laskut saadaan sähköisen käsittelyn pariin. Paperilaskujen sähköistäminen saattaa säästää yritykseltä useita satoja euroja vuodessa, kun paperilaskulisää ei tarvitse maksaa. Sähköinen aineiston siirto säästää myös luontoa ja vähentää ilmastovaikutuksia.

  1. Kassavirta ajan tasalla

Netvisor tuottaa automaattisesti reaaliaikaiseen kassavirtaennusteen, josta näet suoraan mihin suuntaan yrityksesi talous on kehittymässä. Saat hyvän kuvan yrityksesi nykyisestä ja tulevasta maksuvalmiudesta ja voit tehdä korjaavia toimenpiteitä jo etukäteen.

  1. Taloushallinto ja palkat samassa

Netvisor on kokonaisvaltainen taloushallinnon ohjelma, jonka avulla voidaan samassa järjestelmässä laskea yrityksen palkat, laatia kirjanpito, hoitaa lakisääteiset viranomaisraportoinnit sekä maksut.  Netvisor toimii myös sähköisenä tallennusarkistona tilinpäätöksille ja muille sopimuksille. Suojattu viestintäyhteys palkanlaskijan ja yrityksen välillä on ratkaistu myös Netvisorin Netboxilla. 

  1. Laaja-alainen raportointi

Netvisorissa luodaan jokaiselle käyttäjälle käyttäjäkohtaiset oikeudet. Näin ollen yrittäjä tai ostoreskontran hoitaja voi itse tarkistaa talouden raportteja tai laskuseurantaa tarpeiden ja määritettyjen oikeuksien mukaan. Netvisorissa laajempaa raportointi tarvetta palvelee erillinen Controller-osio. Netvisor Controller tarjoaa valmiita raportti- ja tunnusluku pohjia sekä mahdollistaa omien raporttien rakentamisen yhtiön tarpeisiin.

Sertifioiduilla Netvisor-asiantuntijoillamme on useiden vuosien kokemus Netvisorin käytöstä, joten jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää Netvisorin mahdollisuuksista talous- ja palkkahallinnon järjestelmänä tai haluat tehostaa olemassa olevaa käyttöä ohjelman osalta, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lue uusimmat julkaisumme

Suomi.fi-valtuudet
Suomi.fi-valtuudet

Suomi.fi-valtuudet

Suomi.fi on Suomen julkisen hallinnon tarjoama portaali, joka yhdistää eri viranomaispalvelut yhteen paikkaan. Portaali mahdollistaa…

Lue lisää
Tuokko on nyt Netvisorin Premium Plus -kumppani
netvisor premium plus

Tuokko on nyt Netvisorin Premium Plus -kumppani

Olemme tänä vuonna nousseet Netvisor taloushallinto-ohjelmiston korkeimmalle kumppanuustasolle, Netvisorin Premium Plus -kumppaniksi. Tämän tason saavuttaminen…

Lue lisää

Asiantuntijamme

Meri Väinölä

Meri Väinölä

Head of Accounting & Outsourcing Services, HT, Partner
+358 40 834 0066