janne elo

Oy Tuokko Ltd:n hallitus on nimittänyt KTM, KHT Janne Elon yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi

Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit,

Olen otettu Tuokon omistajien osoittamasta luottamuksesta liittyen toimitusjohtaja nimitykseeni. Toivon, että pystyn osaltani vaikuttamaan positiivisesti yhtiömme toimintaan seuraavalla alkavalla neljännesvuosisadalla. Tuokko on hieno kotimainen yhtiö, jonka juuret ja tarina kumpuavat vahvasti lähes 50 vuoden toimintahistoriasta. Tästä jaksosta olen päässyt näkemään ja vaikuttamaan yhtiön kehitykseen viimeisen yli 16 vuoden ajan työskenneltyäni  yhtiössä eri tehtävissä. Uskon, että kokemukset toimintaperiaatteistamme ja pitkistä asiakassuhteistamme hyödyttävät minua toimitusjohtajan haastavassa työssä. Näiden antoisien työvuosien aikana Tuokosta on tullut minulle kuin toinen perhe.

Olen aikanaan tullut tilintarkastustehtäviin työhön liittyvän haasteellisuuden ja monipuolisuuden vuoksi. Tilintarkastustehtävissä on mahdollista oppia ja kehittyä jatkuvasti sekä tavata mielenkiintoisia henkilöitä ja asiakasyrityksiä. Nämä perustekijät eivät ole muuttuneet näiden vuosien aikana mihinkään. Minulle asiakkaiden asiat ovat aina olleet tämän ammatin suola. Tulen jatkossakin olemaan asiakkaiden käytettävissä ja saavutettavissa aina, kun tarvetta ilmenee.

Allekirjoitan yhtiömme arvot täysin ja pidän asiakkaidemme asiantuntevaa, energistä ja aikataulut pitävää palvelua meidän juttuna, ja myös merkittävänä kilpailuvalttinamme. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu tarkoituksenmukaisuus asiakkaan näkökulmasta – haluamme välttää jokaisella tasolla toimintamme byrokratisoitumista.

Olen kiitollisessa asemassa, sillä meillä on loistava, erittäin kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka kykenee toimimaan joustavasti ja jonka varassa nykyisiä ja uusia palveluita voidaan aktiivisesti kehittää. Kotimaisten yritysten lisäksi autamme myös yritysten kansainvälistymisessä. Yrityksen jo toimiessa kansainvälisillä markkinoilla tai harkitessa toiminnan laajentamista Suomen ulkopuolelle, voi Tuokko Praxityn jäsenyrityksenä tarjota kattavaa globaalin talouden ja verotuksen konsultointia.

Hyvä yhteistyö kanssanne jatkuu ja odotan kovasti tulevia kohtaamisia tässä uudessa roolissani!

Edellinen Seuraava

Kirjoittaja

Janne Elo

Janne Elo

KHT, Toimitusjohtaja, Partner, Hallituksen jäsen
+358 50 353 3026