Palkanlaskenta

Etsitkö luotettavaa kumppania palkkahallinnon hoitoon? Me tarjoamme kokonaisvaltaiset palkkahallinnon palvelut tehokkaasti, luotettavasti ja vaivattomasti. Kokenut palkkahallinnon tiimimme räätälöi teidän tarpeisiinne sopivan palvelumallin ja tuottaa palkkahallinnon palvelut laadukkaasti, tarpeitanne kuunnellen. Palkanlaskennan palvelut ovat ydinosaamistamme. Palkkaprosessin läpivienti aina aineiston käsittelystä, palkan maksuun ja viranomaisraportointiin kuuluvat olennaisena osana palvelukokonaisuuteen. Yrityksellenne nimetty oma palkanlaskija vastaa palkkahallinnon palveluiden tuottamisesta tarpeidenne mukaisesti, jolloin teillä on mahdollisuus keskittyä ydinosaamiseenne ja liiketoiminnan kasvattamiseen. Tuemme asiakkaitamme yrityksen työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä sekä opastamme palkanlaskennan muuttuvien lakien, ohjeiden ja säädöksien tulkinnassa. Jos mieltäsi askarruttaa mikään palkkahallinnon seikka, nimetty asiantuntijamme on teitä varten ja yhdessä löydämme ratkaisun kysymyksiinne. Pidämme kivijalkamme vahvana tarjoamalla asiantuntijoillemme jatkuvan mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseään sekä heidän päivittäiselle työlleen tarvittavan tukiverkoston. Olemme jo lähes 50 vuotta toimineet asiakkaidemme parhaaksi mitä moninaisimmissa toimeksiannoissa.

Palkkahallinnon ulkoistaminen

Palkkahallinto on mahdollista ulkoistaa yksittäisenä palveluna tai yritys voi ulkoistaa koko taloushallinnon. Tuotamme taloushallinto- ja palkanlaskentapalvelut Visman Netvisor järjestelmässä.

Netvisor on taloushallinnon ohjelma, joka yhdistää talous- ja palkkahallinnon toiminnot yhteen pilvipalveluna. Tieto liikkuu yrityksen ja tilitoimiston välillä reaaliajassa, mikä mahdollistaa sujuvan yhteistyön osana palkkaprosessia.

Viranomaisraportointi on yksi merkittävimmistä osista palkkahallinnon prosesseja, jonka täytyy tapahtua määrättyjen aikarajojen sisällä. Verohallinto ja Tulorekisteri määrittävät jokaisen palkan tai verovapaan edun maksun osalta ilmoitusaikataulun, jota maksajan tulee noudattaa. Netvisor tekee ilmoittamisesta turvallista, sillä tiedot siirtyvät Tulorekisteriin ja Verohallintoon palkanmaksun yhteydessä Netvisorin ja viranomaiskanavien välille rakennetun integraation avulla. Yrittäjänä sinun ei siis tarvitse huolehtia näistä ilmoituksista vaan me hoidamme ne yrityksenne puolesta osana palkkahallinnon prosessia.

Palkkahallinnon ulkoistamisen tai palvelutuottajan vaihtamisen osalta tärkeää on sujuva yhteistyö ja nopeasti käyttöönottovalmis ohjelmistoympäristö, jonka on mahdollisesti integroiduttava myös olemassa olevien ohjelmistojen kanssa. Me varmistamme projektin onnistumisen ja palvelun laadun siten, että kokeneet asiantuntijamme ovat mukananne kaikissa vaiheissa aina ensimmäisistä aloituskeskusteluista alkaen. Palvelun käyttöönoton jälkeen kehitämme jatkuvasti toimintaamme yhdessä asiakkaan kanssa, tarpeisiin vastaten.

Käytössänne on lisäksi taustatiimimme, joka koostuu Tuokon vero-osaston asiantuntijoista sekä kokeneista taloushallinnon ammattilaisista. Näin pystymme tarjoamaan teille palkanlaskentapalvelua, joka parantaa henkilöstön työtyytyväisyyttä ja tarjoaa yritykselle merkittävää lisäarvoa.

HR toiminnot ja palkanlaskenta

Monella yrityksellä voi olla oman liiketoiminnan kannalta olemassa olevia ohjelmistoja osana palvelu- tai tuotantoprosessia. Näiden toimintojen liittäminen osaksi palkanlaskentaa saattaa nousta kynnyskysymykseksi, kun etsitään palkkahallinnon palveluratkaisuja. Netvisor on rakentanut valmiita rajapintoja useisiin ohjelmiin ja tarvelähtöisesti toteutettuja rajapintoja on sitäkin enemmän. Talous- ja palkkahallinnon tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä ohjelmistotalo Visman kanssa, jolloin mahdollisiin teknisiin kysymyksiin haetaan yhdessä ratkaisua IT-alan ammattilaisten tukemana.

Ohjelmistointegraatioiden lisäksi Netvisorissa on mahdollista hallinnoida työaikakirjauksia hallituin hyväksyntäketjuin. Työajankirjaus ohjelman sisällä mahdollistaa ajantasaisen tiedonsiirron suoraan työntekijältä esimiehelle, ja esimieheltä palkanlaskijalle. Erillisiä tiedostoja työtuntien toimittamiseen ei siis tarvita ja kirjaus-hyväksyntäketju mahdollistuu näppärästi myös mobiilisti. Työajanseurannan lisäksi matka- ja kululaskujen kierrätys on osa globaalia ja liikkuvaa liiketoimintaympäristöä. Matkalaskut on mahdollista laatia ja käsitellä suoraan Netvisorissa. Matkalaskun liitteeksi Visma Scanner tuottaa mobiiliratkaisulla kauppakuitin sähköiseen muotoon, joka voidaan helposti liittää osaksi matka-tai kululaskua. Matkalaskujen hyväksyntäkierron päätteeksi palkanlaskija poimii maksutiedot osaksi palkanmaksua tai vaihtoehtoisesti laatii erilliset maksusuoritukset yhtiön kanssa sovitun toimintatavan mukaisesti.

Me haluamme olla osa yrityksenne tulevaisuutta ja toimia neuvonantajana ja kumppanina yrityksellenne. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan teidän tarpeistanne palkkahallinnon palveluiden osalta.

Asiantuntijamme

Noora Nikkilä

Team Manager Accounting & Payroll

+358 40 455 3446
noora.nikkila@tuokko.fi

Profiiliin

Meri Väinölä

HT, Head of Accounting & Outsourcing Services

+358 40 834 0066
meri.vainola@tuokko.fi

Profiiliin

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. On suositeltua käyttää uusimpia selainversioita. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää