praxityn maailman konferenssi

Praxityn maailman konferenssissa uutta tietoa taloushallinnon muutoksista

Tuokon kansainvälinen yhteistyökumppani Praxity järjesti järjestyksessään 13. vuosittaisen maailman konferenssin tällä kertaa Kreikan pääkaupungissa Ateenassa. Tuokolta konferenssiin osallistuivat allekirjoittaneen lisäksi Tuokon toimitusjohtaja, KHT Janne Elo ja veroasiantuntija Mikko Siika-aho. Konferenssiin osallistui lähes 200 asiantuntijaa ympäri maailmaa.

Konferenssissa Praxityn omat asiantuntijat ja ulkopuoliset luennoitsijat kertoivat mm. tekoälyn vaikutuksesta toimialaan ja miten ketjun jäsenet ovat varautuneet tekoälyn käyttöönottoon toiminnoissaan, finanssiteknologian (FinTech) toimialasta ja sen tulevaisuuden kehityksestä sekä projekteihin liittyvien riskien hallinnasta. Lisäksi konferenssin yhteydessä useat eri palvelualueiden asiantuntijat kokoontuivat omiin kokouksiinsa. Konferenssien tärkeänä tehtävä on myös verkostoitumisen avulla tavata uusia ja vanhoja tuttavuuksia ympäri maailmaa.

Praxity on maailman kuudenneksi suurin tilintarkastukseen, verotukseen, taloushallintopalveluihin ja konsultointiin erikoistunut kansainvälinen ketju. Praxity valittiin vuonna 2019 Association of the Year palkinnolla International Accounting Bulletinin järjestämässä äänestyksessä. Ketjun asiantuntijayrityksiä on yli 110 valtiossa ympäri maailmaa ja työntekijöitä ketjun eri yrityksissä on yli 51 000.

Tuokon asiantuntijat tekevät jatkuvasti yhteistyötä Praxity ketjun eri yritysten kanssa. Osana kansainvälistä Praxity ketjua Tuokko pystyy tarjoamaan kansainvälisille ja kansainvälistymistä suunnitteleville suomalaisille yrityksille laadukkaita kansainvälisiä palveluja mm. tilintarkastuksen ja verotuksen aloilla.  

Tuokon veroasiantuntijat osallistuvat lisäksi vuosittain Praxityn ja siihen kuuluvien jäsenyritysten järjestämiin erilaisiin verokonferensseihin. Konferensseissa käsitellään laajasti erilaisia kansainväliseen verotukseen, kuten arvonlisäverotukseen ja kansainväliseen palkanmaksuun liittyviä asioita.

Edellinen Seuraava

Kirjoittaja