Praxityn tuotot kasvoivat vuonna 2021

Praxityn tuotot kasvoivat 14,2 % vuonna 2021 saavuttaen kaikkien aikojen ennätyksen

Olemme Praxity Global Alliancen Ltd:n jäsen. Liittouma on maailman suurin ja johtava riippumattomien asiantuntijapalveluyritysten verkosto.  Jäsenyytemme avulla kykenemme palvelemaan kaikkia nykyisiä ja tulevia asiakkaidemme kansainvälisiä tarpeita 60 000 ammattilaisen ja 780 toimipisteen kautta 120 maassa. Liittoumana vahvuutemme perustuu kaikkien yksittäisten jäsenyritysten vahvuuteen.  

Praxity on jälleen julkaissut rohkaisevia tuloksiaan kuluneelta vuodelta.  Maailmanlaajuinen liikevaihto on kasvanut kaikilla alueilla ja jokaisella palvelulinjalla ensisijaisesti orgaanisen kasvun kautta pandemian aiheuttamista jatkuvista haasteista huolimatta.  Kohokohtiin kuuluvat mm. seuraavat:

  • Kasvu nousi 9,1 prosentista 14,2 prosenttiin.
  • Palkkiotuotot kasvoivat 6,96 miljardista dollarista 7,94 miljardiin dollariin.
  • Vahvaa kasvua esiintyi kaikilla palvelulinjoilla.
  • Liikevaihto kasvoi kaikilla alueilla.
  • Ympäri maailmaa Praxityyn liittyi 18 uutta toimistoa.

Edellä esitetyt tulokset korostavat kaltaistemme Praxityn jäsenyritysten menestystä sopeutuessamme sellaisten yritysten tarpeisiin, jotka käsittelevät esimerkiksi COVID-19:n vaikutuksia, ilmastonmuutosta, etätyötä ja digitalisaatiota.

Praxityn puheenjohtaja Phil Verity kuvasi viimeisimpiä maailmanlaajuisia onnistumisia ”erittäin rohkaiseviksi”. Hän sanoo: ”Tulokset osoittavat liittouman jäsenyritysten taustalla olevan vahvuuden sekä johtamisen laadun.

Praxityn maailmanlaajuinen vuoden 2020 liikevaihto kasvoi 6,96 miljardista dollarista 7,94 miljardiin dollariin vuonna 2021, mikä osoittaa, että jäsenyritykset ovat kyenneet sopeuttamaan toimintaansa pandemiasta ja muista haasteista huolimatta. Puheenjohtaja Verity toteaa: ”Tämä on alku pitkän aikavälin trendille, joka osoittaa, että Praxityn jäsenyritykset ovat ainutlaatuisessa asemassa kasvun suhteen. Se kuvastaa, kuinka hyvin jäsenyritykset kykenevät vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Kaiken kaikkiaan se osoittaa, kuinka vahva liitouma on.

Tilintarkastuksen ja kirjanpidon – liittouman ylivoimaisesti suurimman tulontuottajan – tulot kasvoivat 14 prosenttia 4,21 miljardiin dollariin. Tämä osoittaa, että ”jäsenyritykset näkevät lisääntyneet mahdollisuudet pyrkiessään työskentelemään suurempien asiakkaiden ja yritysten kanssa, joilla on enemmän kansainvälistä toimintaa”, Verity toteaa.

Myös neuvontapalvelut kasvoivat voimakkaasti 1,39 miljardiin dollariin (15 %), mikä heijastaa laajempaa maailmanlaajuista sopimustoimintaa ja asiakkaiden kasvavaa tarvetta hyödyntää konsultointi- ja neuvontapalveluita. Erityisesti veroneuvonta, joka on merkittävä palvelulinja Praxityn tuloissa, menestyi hyvin. Veroneuvonnan liikevaihto kasvoi 12 prosenttia ollen 2,01 miljardia dollaria.

Yhdistetty globaali liikevaihto kasvoi kaikilla alueilla maailmassa. Tätä myönteistä kehitystä vauhdittivat kaikki Praxityyn liittyneet 18 uutta toimistoa. Aasian ja Tyynenmeren alueella (mukaan lukien Australia ja Uusi-Seelanti) kirjattiin voimakkainta kasvua, 21 prosenttia yhteensä 1,24 miljardiin dollariin. Yhdysvaltojen ja Kanadan tulot, jotka muodostavat yli 50 prosenttia liittouman kokonaistuloista, kasvoivat 15 prosenttia yhteensä 4,43 miljardiin dollariin.

EMEA-alueen liikevaihto kasvoi 9 prosenttia yhteensä 2,18 miljardiin dollariin, mikä johtui pääasiassa vahvasta liiketoiminnasta Euroopassa (9 % yhteensä 1,99 miljardiin dollariin). Afrikan ja Lähi-idän tulot kasvoivat 8 ja 13 prosenttia. Liikevaihto Latinalaisessa Amerikassa (mukaan lukien Meksiko ja Karibia) nousi 13 prosenttia, mikä heijastaa onnistunutta strategiaa laajentaa kattavuutta vähemmän edustetuille alueille maailmanlaajuisen kattavuuden lisäämiseksi.

Edellinen Seuraava