Procountor

Procountor

Olemme nyt myös Procountor tilitoimisto sekä Procountorin auktorisoitu partneri. Procountor on moderni taloushallinnon pilvipalveluohjelma. Procountor toimii myös mobiilisti ja monet arkipäivän prosessit voidaan hoitaa kätevästi esimerkiksi älypuhelimella. Procountor taloushallinnon ohjelmisto tarjoaa yritykselle mahdollisuuden täysin sähköiseen taloushallintoon. Procountorin avulla saat reaaliaikaista tietoa yrityksesi taloudesta. Procountor sopii kaikenkokoisille organisaatioille ja eri toimialoille. 

Miksi valita Procountor?

Procountorin avulla on kaikki tieto yhdessä paikassa kaikkien sitä tarvitsevien käytössä. Tarvitsemasi talousraportit ovat helposti löydettävissä sekä raportit järjestyksessä. Asiakkaanamme säästät aikaa tiedon etsimisessä ja jakamisessa.

Me Tuokolla pystymme tarjoamaan entistä parempaa palvelua yhteisen Procountor-ympäristön avulla. Kun molemmat käyttävät samaa ohjelmaa ja pääsevät käsiksi samoihin tietoihin, kuitteja ja laskuja ei enää tarvitse toimittaa paperilla.

Taloushallinnon sähköistäminen Procountorilla säästää aikaa, kun kirjanpitoon liittyvä aineisto saapuu suoraan järjestelmään. Tietojen siirtoa ja kopiointia ei enää tarvitse erikseen tehdä. Asiakkaanamme voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

Pilvipalveluna toimiva ohjelmisto ei vaadi erillisiä lisenssejä ja asennuksia omalle koneelle. Web-pohjainen taloushallinto-ohjelmisto mahdollistaa laskujen maksamisen ja kaiken tarpeellisen tiedon etsimisen ajasta ja paikasta riippumatta. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden.

Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti vastaamaan senhetkisiä lain vaatimuksia, viranomaismääräyksiä ja yleistä taloushallinnon sähköistymiskehitystä. Asiakkaanamme voit olla varma, että ohjelmisto on ajan tasalla alati muuttuvassa ympäristössä.

Sähköinen taloushallinto on erittäin kustannustehokas ratkaisu yritykselle. Kalliita ohjelmisto- tai palvelinasennuksia ei tarvita. Ohjelmistosta veloitetaan käytön mukaan, ja käytön aloittaminen on helppoa. Ohjelmisto on nopea ottaa käyttöön, vaikka kesken tilikauden. Me hoidamme ohjelmiston käyttöönoton puolestasi mm. ohjelmistoasetukset ja vertailutietojen viennin.

Procountorin avulla kaikki taloushallinnon osa-alueet hoituvat kätevästi yhden ohjelman sisällä:

 • Laskutusohjelma ja myyntireskontra
 • Ostolaskut ja ostoreskontra
 • Palkanlaskenta, henkilörekisteri sekä palkkalaskelmien lähetys
 • Matkalaskujen laadinta, hyväksymiskierto sekä maksaminen
 • Maksut ja muut pankkiyhteydet
 • Kirjanpito, raportit sekä tilinpäätöstyökalut
 • Kirjanpidon raportit ja budjetti, sisäisen laskennan raportit sekä erilaiset seurantaraportit
 • Kausiveroilmoitusten laadinta ja lähetys
 • Sähköinen arkisto
 • Aineiston sisäänluku muista ohjelmista
 • Monipuoliset lisäpalvelut.

Onko käytössäsi jo Procountor-ohjelmisto tai harkitsetko ohjelman käyttöönottoa? Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi sopivan ohjelmistopaketin. Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lue uusimmat julkaisumme

Tuokko on nyt Netvisorin Premium Plus -kumppani
netvisor premium plus

Tuokko on nyt Netvisorin Premium Plus -kumppani

Olemme tänä vuonna nousseet Netvisor taloushallinto-ohjelmiston korkeimmalle kumppanuustasolle, Netvisorin Premium Plus -kumppaniksi. Tämän tason saavuttaminen…

Lue lisää
Tilinpäätös – Mitä, miksi, milloin?
Tilinpäätös

Tilinpäätös – Mitä, miksi, milloin?

Mitä tilinpäätös sisältää? Tilinpäätös on kokonaisuus, johon sisältyy tilikauden tuloslaskelma (tuotot –kulut), tase (varat-velat), liitetiedot…

Lue lisää
Mikä on polkupyöräetu?
Polkupyöräetu - mies pyöräilee töihin polkupyörällä

Mikä on polkupyöräetu?

Polkupyöräedun arvon määrittäminen Polkupyöräetu on luontoisetuna työntekijälle verovapaata 1200 euroon asti vuodessa. Työnantajan omistamasta polkupyörästä…

Lue lisää

Asiantuntijamme

Meri Väinölä

Meri Väinölä

Head of Accounting & Outsourcing Services, HT, Partner
+358 40 834 0066