Tuokko Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto

Taloushallinnon pilvipalvelut osana arkea

Liike-elämän ja globaalin talouden muutokset sekä teknologian kehitys ovat kasvattaneet tiedon tarvetta ja sen reaaliaikaisuutta. Matkustamisen lisääntyminen yhdessä työelämän ja yhteiskunnan kulttuuristen muutosten kanssa ovat osaltaan luoneet kasvavan tarpeen ja kysynnän selainpohjaisille palveluratkaisuille.

Myös taloushallinnon palvelut ja viranomaisvelvoitteet ovat siirtyneet sähköisten palvelukanavien piiriin ja ovat osa nykyaikaista taloushallintoprosessia. Reaaliaikainen raportointi ja viranomaisvelvoitteisiin vastaaminen mahdollistuu käyttämiemme taloushallinto-ohjelmistojen Netvisorin ja Procountorin avulla.

Mobiiliratkaisut helpompaan arkeen

Älypuhelinten ominaisuudet ja mobiilisovellukset ovat kehittyneet viime vuosina huimasti. Jokapäiväisiä toimintoja siirretään yhä enemmän mobiilisovelluksiin ja perinteiset toimintatavat väistyvät hiljalleen. Ohjelmistotalot ovat kehittäneet myös taloushallinnon toimintoihin mobiilisovelluksia, jotka helpottavat ja nopeuttavat talous- ja palkkahallinnon prosesseja. Enää ei siis kirjanpidon tai palkanlaskennan vuoksi tarvitse keskeyttää kesälomaa mökiltä, vaan kaikki tarvittavat tiedot ja toiminnot hoituvat näppärästi mobiililaitteella tai selainversiolla tietokoneen kautta. Laskut ja tiliotteet saapuvat sähköisesti ohjelmaan ja niiden hyväksyminen ja maksatus hoituvat suoraan järjestelmästä – erillistä pankkiohjelmaa ei tarvita. Työmatkakuittien toimittaminen ja matkalaskun laatiminen onnistuvat niin ikään kätevästi mobiilisovelluksella, jolloin tiedot ovat heti myös kirjanpitäjän käytettävissä.

Myös työaikakirjaukset ja työajan hyväksyminen onnistuvat mobiilisovelluksilla selainversion lisäksi. Työntekijä voi halutessaan tarkastaa myös palkkalaskelmansa ja jäljellä olevat lomapäivät näppärästi mobiilisovelluksesta.

Sähköinen taloushallinto: toiminnot kätevästi yhdessä ohjelmassa

Sähköisen taloushallinnon ja pilvipalvelusovelluksen avulla kaikki taloushallinnon osa-alueet hoituvat kätevästi yhden ohjelman sisällä:

 • laaja-alaiset osto- ja myyntireskontra toiminnot
 • asiakas- ja tuoterekisterin ylläpito
 • viranomaisilmoitukset ja -maksut
 • valmiit verkkolasku- ja pankkiyhteydet
 • lukuisat ohjelmistorajapinnat ja integraatio mahdollisuudet
 • reaaliaikaiset taloushallinnon raportit ja kassavirtaennuste
 • budjetointi ja ennustaminen
 • työaika- ja lomaseurannan
 • matka- ja kululasku-toiminnot
 • palkkahallinnon prosessit
 • sähköisten kuittien käsittely
 • asiakirjojen sähköinen arkistointi ja dokumenttien sähköinen allekirjoittaminen

Jos yrityksenne kirjanpito ei vielä ole sähköistetty ja paperiaineistojen toimittaminen kirjanpitäjälle aiheuttaa päänvaivaa, kannattaa tutustua mahdollisuuksiin, joita Netvisor ja Procountor mahdollistavat. Ota rohkeasti yhteyttä, niin käydään läpi yrityksenne nykyiset taloushallinnon ratkaisut sekä mahdolliset muutostarpeet ja etsitään yhdessä teille sopiva ratkaisu.

Mitä asiakkaamme sanovat

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lue uusimmat julkaisumme

Suomi.fi-valtuudet
Suomi.fi-valtuudet

Suomi.fi-valtuudet

Suomi.fi on Suomen julkisen hallinnon tarjoama portaali, joka yhdistää eri viranomaispalvelut yhteen paikkaan. Portaali mahdollistaa…

Lue lisää
Tuokko on nyt Netvisorin Premium Plus -kumppani
netvisor premium plus

Tuokko on nyt Netvisorin Premium Plus -kumppani

Olemme tänä vuonna nousseet Netvisor taloushallinto-ohjelmiston korkeimmalle kumppanuustasolle, Netvisorin Premium Plus -kumppaniksi. Tämän tason saavuttaminen…

Lue lisää

Asiantuntijamme

Meri Väinölä

Meri Väinölä

Head of Accounting & Outsourcing Services, HT, Partner
+358 40 834 0066