Tuokko Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto

Taloushallinnon pilvipalvelut osana arkea

Liike-elämän ja globaalin talouden muutokset sekä teknologian kehitys ovat kasvattaneet tiedon tarvetta ja sen reaaliaikaisuutta. Matkustamisen lisääntyminen yhdessä työelämän ja yhteiskunnan kulttuuristen muutosten kanssa ovat osaltaan luoneet kasvavan tarpeen ja kysynnän selainpohjaisille palveluratkaisuille.

Myös taloushallinnon palvelut ja viranomaisvelvoitteet ovat siirtyneet sähköisten palvelukanavien piiriin ja ovat osa nykyaikaista taloushallintoprosessia. Reaaliaikainen raportointi ja viranomaisvelvoitteisiin vastaaminen mahdollistuu Visman Netvisorilla yhteistyössä tilitoimiston kanssa.

Ohjelmistotalo Visman Premium Partnerina hyödynnämme talous- ja palkkahallinnon toimeksiannoissa Netvisor ohjelmistoa. Netvisor on moderni taloushallinnon ohjelma sekä yritysten liiketoimintaprosessit yhdistävä toiminnanohjausjärjestelmä. Se mahdollistaa joustavan työnjaon asiakkaan ja tilitoimiston välillä ja se on käytettävissä verkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Netvisor toimii myös mobiilisti ja monet arkipäivän prosessit voidaan hoitaa kätevästi esimerkiksi älypuhelimella.

Mobiiliratkaisut helpompaan arkeen

Älypuhelinten ominaisuudet ja mobiilisovellukset ovat kehittyneet viime vuosina huimasti. Jokapäiväisiä toimintoja siirretään yhä enemmän mobiilisovelluksiin ja perinteiset toimintatavat väistyvät hiljalleen. Netvisor on kehittänyt myös taloushallinnon toimintoihin mobiilisovelluksia, jotka helpottavat ja nopeuttavat taloushallinnon prosesseja. Enää ei siis kirjanpidon tai palkanlaskennan vuoksi tarvitse keskeyttää kesälomaa mökiltä, vaan kaikki tarvittavat tiedot ja toiminnot hoituvat Netvisor mobiili-sovelluksella tai selainversiolla tietokoneen kautta. Laskut ja tiliotteet saapuvat sähköisesti ohjelmaan ja niiden hyväksyminen ja maksatus hoituvat suoraan Netvisorista. Työmatka kuittien toimittaminen ja matkalaskun laatiminen onnistuvat niin ikään kätevästi mobiilisovelluksella, jolloin tiedot ovat heti myös kirjanpitäjän käytettävissä.

Myös työaikakirjaukset ja työajan hyväksyminen onnistuvat mobiilisovelluksella selainversion lisäksi. Työntekijä voi halutessaan tarkastaa myös palkkalaskelmansa ja jäljellä olevat lomapäivät näppärästi mobiilisovelluksesta.

Sähköinen taloushallinto: toiminnot kätevästi yhdessä ohjelmassa

Netvisorin avulla kaikki taloushallinnon osa-alueet hoituvat kätevästi yhden ohjelman sisällä:

 • laaja-alaiset osto- ja myyntireskontra toiminnot
 • asiakas- ja tuoterekisterin ylläpidon
 • viranomaisilmoitukset ja -maksut
 • valmiit verkkolasku- ja pankkiyhteydet
 • lukuisat ohjelmistorajapinnat ja integraatio mahdollisuudet
 • reaaliaikaiset taloushallinnon raportit ja kassavirtaennusteen
 • budjetoinnin
 • työaika- ja lomaseurannan
 • matka- ja kululasku-toiminnot
 • palkkahallinnon prosessit
 • sähköisten kuittien käsittely Visma Scanner-sovelluksella
 • asiakirjojen sähköisen arkistoinnin ja dokumenttien sähköisen allekirjoittamisen

Netvisor skaalautuu helposti yrityksen tarpeisiin ja on integroitavissa monien yhteistyökumppaneiden ohjelmistoihin. Näin ollen toimintaympäristöä voidaan muokata palvelemaan yrityksen tarpeita ja erityispiirteitä monilta osin. Valmiiden ohjelmistokumppaneiden lisäksi, Netvisoriin on myös mahdollista rakentaa rajapinta haluttuun ohjelmaan. Me Tuokolla yhdessä Visman ohjelmistoratkaisuihin perehtyneen tiimi tukemana, etsimme yhdessä ratkaisut näihin erityiskysymyksiin.

Jos yrityksenne kirjanpito ei vielä ole sähköistetty ja paperiaineistojen toimittaminen kirjanpitäjälle aiheuttaa päänvaivaa, kannattaa tutustua mahdollisuuksiin joita Netvisor ja Tuokon taloushallinto-tiimi voisivat yrityksellenne tarjota. Ota rohkeasti yhteyttä, niin käydään läpi yrityksenne nykyiset taloushallinnon ratkaisut sekä mahdolliset muutostarpeet ja etsitään yhdessä teille sopiva ratkaisu.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lue uusimmat julkaisumme

Mitä yrittäjän tulisi tietää tilinpäätöksestä?
tilinpäätös

Mitä yrittäjän tulisi tietää tilinpäätöksestä?

Artikkelissa käsitellään tilinpäätöksen tietoja lähinnä pienyrittäjän näkökulmasta, mutta on toki sovellettavissa myös pieniä suurempiin yhtiöihin.…

Lue lisää

Asiantuntijamme

Meri Väinölä

Meri Väinölä

Head of Accounting & Outsourcing Services, HT, Partner
+358 40 834 0066