Anni-Sofia Sihvo

Anni-Sofia Sihvo

Olen työskennellyt Tuokon vero- ja lakiosastolla alkusyksystä 2022 lähtien. Ennen Tuokolle siirtymistäni toimin useamman vuoden ajan Verohallinnolla henkilöverotuksen, kansainvälisen yritysverotuksen sekä viimeisimpänä verotarkastuksen tehtävissä. Työskentelen sujuvasti myös englanniksi ja ruotsiksi.

Valmistuin oikeustieteiden maisteriksi alkuvuodesta 2023. Erityisiä mielenkiinnonkohteita opinnoissani ovat olleet vero-oikeuden lisäksi myös kansainvälinen kauppa- ja sopimusoikeus. Osana opintojani olen kerryttänyt osaamista myös suuresta kansainvälisestä oikeustapauskilpailusta. Aikaisempi korkeakoulututkintoni yhteiskuntatieteistä johtamisen pääaineesta on mahdollistanut minulle laajan osaamisen liiketoiminnasta sekä sen kehittämisestä, ja sivuaineopinnoilla olen syventänyt osaamistani laskentatoimesta, kuten yritysrahoituksesta ja kirjanpidosta.

Vapaa-ajallani kuuntelen paljon äänikirjoja ja liikun monipuolisesti – tällä hetkellä lajivalikoimaani kuuluvat kuntosalin lisäksi myös baletti, sulkapallo ja jooga. Vieraillessani kotiseudullani Lapissa, nautin erityisesti luonnossa liikkumisesta ja erilaisista retkistä ja vaelluksista.

Tax Associate
+358 40 512 4510

Mietteitäni

Muutokset verotukseen vuodelle 2023
Muutokset verotukseen vuodelle 2023

Muutokset verotukseen vuodelle 2023

Vuoden vaihtuessa myös verolainsäädännössä ja -linjauksissa tapahtuu muutoksia. Osa muutoksista on hyväksytty hallituksen budjettineuvotteluissa eli…

Lue lisää