Henriikka Sirviö

Aloitin Tuokolla Audit Traineena tammikuussa 2023. Tällä hetkellä toimin Associatena eli avustavana tilintarkastajana. Työtehtäväni ovat monipuoliset ja työskentelen erilaisten yritysten parissa.

Tuokolla työskennellessä olen saanut kartoitettua osaamista monilta eri toimialoilta. Työntekijänä olen tunnollinen ja aikaansaava. Teen työt huolellisesti alusta loppuun. Olen aina halukas oppimaan uutta ja kehittämään itseäni. Työilmapiirin vahvistaminen on minulle luontaista. Olen empaattinen ja positiivinen. Minulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä yli 12 vuoden ajalta. Asiakaspalvelu ja tiimityöskentely ovatkin vahvuuksiani. Ennen Tuokolle tuloa työskentelin matkailualalla yli kahdeksan vuoden ajan. Työkokemusta minulta löytyy tämän lisäksi myös mm. ravintola- ja kaupanalalta. Työstän tällä hetkellä opinnäytetyötä, jonka jälkeen valmistun liiketalouden tradenomiksi suuntautumisena laskentatoimi.

Minulla on koira, jonka kanssa tulee touhuttua suurin osa vapaa-ajastani. Metsälenkit ja nose work ovat hyvää vastapainoa työnteolle. Tykkään myös käydä tanssillisilla ryhmäliikuntatunneilla viikoittain. Tämän lisäksi vielä läheisten kanssa vietetty aika, niin mielestäni aika täydellistä.

Associate
+358 50 575 1698