Jonna Patrikainen

Jonna Patrikainen

Aloitin Tuokolla syksyllä 2021. Ennen Tuokkoa ehdin työskennellä pari vuotta Big4-maailmassa, josta sainkin monipuolista kokemusta sekä pienemmistä yhtiöistä että kansainvälisistä pörssiyhtiöistä usealta eri toimialalta. Tänä aikana valmistuin myös kauppatieteiden maisteriksi Vaasan yliopistosta talousoikeuden maisteriohjelmasta.

Työssäni ehdottomasti parhaita puolia ovat tiimin kanssa työskentely, ongelmien ratkaisu sekä yhteistyö asiakkaiden kanssa. Mielenkiintoa pitää myös yllä se, ettei yksikään päivä ole samanlainen ja aina pääsee haastamaan itseään ja oppimaan uutta. Opiskeluaikana viihdyin paljon kirjastossa liiketoimintaan liittyvien lakiopusten parissa, tätä olen onneksi päässyt harjoittamaan myös työelämässä!

Vapaa-aikani tykkään viettää aktiivisesti. Käyn useamman kerran viikossa heiluttelemassa itseäni ja painoja crossfitissä, välillä taas pakkaan rinkkaan teltan ja retkikeittimen ja lähden metsään kaupungin hälinää piiloon. Kotona minut pitää kiireisenä myös snautseriherra, jonka kanssa harrastan aktiivisesti.

Senior Manager, KHT
+358 50 345 1155