Meri Väinölä

Meri Väinölä

Olen ollut Tuokolla töissä joulukuusta 2001 lähtien. Aloitin urani Tuokolla tilintarkastusassistenttina. Vuonna 2005 suoritin HT-tilintarkastajatutkinnon, joten jatkoin erilaisia tilintarkastustehtäviä auktorisoituna tilintarkastajana. Vuonna 2012 työnkuvani muuttui siten, että siirryin tilintarkastustehtävien ohella nykyisiin tehtäviini Tuokon taloushallintopalveluiden vetäjäksi.

Minulle on näiden vuosien aikana kertynyt monipuolista kokemusta erilaisten yhteisöjen tilintarkastuksista ja taloushallintopalveluista. Tilintarkastuksen puolelta varsinkin säätiö- ja yhdistysmaailma ovat tulleet minulle erittäin tutuiksi. Minulla on myös vahva osaaminen osakeyhtiöistä ja kansainvälisistä toimeksiannoista. Vahvuuteni on aina ollut käytännönläheinen suhtautuminen työhöni ja asiakaslähtöinen ajattelu. Pidän työssäni erityisesti siitä, että saan olla ihmisten kanssa tekemisissä. Taloushallintopuolella olen päässyt mukaan seuraamaan alan muutosta työkalujen osalta entistä automatisoidumpaan kirjanpitoon ja palkanlaskentaan. Onkin ollut ilo olla mukana auttamassa ja tukemassa asiakasyrityksiämme heidän taloushallintoprosessien kehittämisessä.

Vapaa-aikaani kuuluu kahden iloisen espanjanvesikoiran kanssa ulkoilu ja luonnossa liikkuminen. Harrastan näiden kahden karvakuonon kanssa myös tokoilua sekä rally-tokoa ihan omaksi iloksemme. Minut löytää myös epäsäännöllisen säännöllisesti punttisalilta ja kuntoradalta. Koti on minulle tärkeä paikka ja se vaihtaakin väriään vuodenaikojen mukaan.

Head of Accounting & Outsourcing Services, HT, Partner
+358 40 834 0066

Mietteitäni

Mikä on polkupyöräetu?
Polkupyöräetu - mies pyöräilee töihin polkupyörällä

Mikä on polkupyöräetu?

Polkupyöräedun arvon määrittäminen Polkupyöräetu on luontoisetuna työntekijälle verovapaata 1200 euroon asti vuodessa. Työnantajan omistamasta polkupyörästä…

Lue lisää