Ninni Kontturi

Ninni Kontturi

Olen ollut Tuokkolainen vuodesta 2019 alkaen. Toimin Tuokolla markkinointikoordinaattorina sekä olen myös Tuokon markkinointi- ja viestintäryhmän vetäjä. Tehtäviini kuuluvat mm. kotisivujen sekä some-tilien päivitykset, materiaalien tuottaminen myynnin tueksi sekä muut markkinoinnin avustavat toimet.

Minulla on monipuolista kokemusta markkinoinnista. Olen aikaisemmin työskennellyt kansainvälisissä sekä kotimaisissa yrityksissä. Lisäksi olen opiskellut kansainvälistä viestintää ja mediaa Alankomaissa. Vahvuuksiani ovat oma-aloitteisuus, tiedonhalu ja uusien juttujen ideoiminen. Innostun myös asioista nopeasti ja tempaan helposti muutkin mukaani. Olen myös todellinen ilopilleri, ja olenkin useasti kuullut, että hymyni tarttuu!

Vapaa-ajallani harrastan pyöräilyä ja uintia. Minut voi myös usein löytää keittiönpöydän äärestä kymmenien erilaisten kynien ja washi-teippien kanssa taiteilemasta ”bujoa” sekä paijaamasta kissojani Jellybeania ja Yodaa.

Markkinointikoordinaattori
+358 40 455 7266
ninni.kontturi@tuokko.fi

MIETTEITÄNI:

Tahdo uudistua -ohjelma: Tuokko mukana Pohjois-Pohjanmaan kumppanina

Tuokko on mukana järjestämässä Tahdo Uudistua -tapahtumaa Oulussa ja pääkaupunkiseudulla. Ohjelman pääyhteistyökumppanina toimivat Säästöpankki, vakuutusyhtiö LähiTapiola ja työeläkeyhtiö Elo. Kaikkia ohjelman yhteistyökumppaneita yhdistää vahva missio suomalaisten yritysten menestyksen ja jatkuvuuden turvaamisesta. Mikä? Tahdo uudistua on maksuton liiketoiminnan uudistamiseen keskittyvä ohjelma pk-yrityksille. Ohjelman tavoitteena on innostaa yrittäjiä kehittämään liiketoimintaansa sekä tarjota uutta puhtia yrittämiseen. Osallistumalla ohjelmaan, […]

Lue lisää

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. On suositeltua käyttää uusimpia selainversioita. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää