Ninni Kontturi

Ninni Kontturi

Olen ollut Tuokkolainen vuodesta 2019 alkaen. Toimin Tuokolla markkinointikoordinaattorina sekä olen myös Tuokon markkinointi- ja viestintäryhmän vetäjä. Tehtäviini kuuluvat mm. kotisivujen sekä some-tilien päivitykset, materiaalien tuottaminen myynnin tueksi sekä muut markkinoinnin avustavat toimet.

Minulla on monipuolista kokemusta markkinoinnista. Olen aikaisemmin työskennellyt kansainvälisissä sekä kotimaisissa yrityksissä. Lisäksi olen opiskellut kansainvälistä viestintää ja mediaa Alankomaissa. Vahvuuksiani ovat oma-aloitteisuus, tiedonhalu ja uusien juttujen ideoiminen. Innostun myös asioista nopeasti ja tempaan helposti muutkin mukaani. Olen myös todellinen ilopilleri, ja olenkin useasti kuullut, että hymyni tarttuu!

Vapaa-ajallani harrastan pyöräilyä ja uintia. Minut voi myös usein löytää keittiönpöydän äärestä kymmenien erilaisten kynien ja washi-teippien kanssa taiteilemasta ”bujoa” sekä paijaamasta kissojani.

Markkinointikoordinaattori
+358 40 455 7266

Mietteitäni

Kansainvälinen kouluttautuminen
Tuokko Kansainvälinen kouluttautuminen

Kansainvälinen kouluttautuminen

Tuokko on kuulunut jo vuodesta 2009 alkaen kansainvälisen yhteistyön Praxity-verkostoon. Praxity on maailman suurin kansainvälinen…

Lue lisää
Tuokko muistaa tänä vuonna Icehearts Ry:tä
Icehearts ry

Tuokko muistaa tänä vuonna Icehearts Ry:tä

Tänä vuonna muistimme perinteisellä joululahjoituksella Icehearts Ry:tä. Icehearts Ry:n tavoitteena on ehkäistä lasten ja nuorten…

Lue lisää