Ninni Kontturi

Ninni Kontturi

Olen ollut Tuokkolainen vuodesta 2019 alkaen. Toimin Tuokolla markkinointikoordinaattorina sekä olen myös Tuokon markkinointi- ja viestintäryhmän vetäjä. Tehtäviini kuuluvat mm. kotisivujen sekä some-tilien päivitykset, materiaalien tuottaminen myynnin tueksi sekä muut markkinoinnin avustavat toimet.

Minulla on monipuolista kokemusta markkinoinnista. Olen aikaisemmin työskennellyt kansainvälisissä sekä kotimaisissa yrityksissä. Lisäksi olen opiskellut kansainvälistä viestintää ja mediaa Alankomaissa. Vahvuuksiani ovat oma-aloitteisuus, tiedonhalu ja uusien juttujen ideoiminen. Innostun myös asioista nopeasti ja tempaan helposti muutkin mukaani. Olen myös todellinen ilopilleri, ja olenkin useasti kuullut, että hymyni tarttuu!

Vapaa-ajallani harrastan pyöräilyä ja uintia. Minut voi myös usein löytää keittiönpöydän äärestä kymmenien erilaisten kynien ja washi-teippien kanssa taiteilemasta ”bujoa” sekä paijaamasta kissojani Jellybeania ja Yodaa.

Markkinointikoordinaattori

MIETTEITÄNI:

Icehearts ry
Tuokko muistaa tänä vuonna Icehearts Ry:tä

Tänä vuonna muistimme perinteisellä joululahjoituksella Icehearts Ry:tä. Icehearts Ry:n tavoitteena on ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä joukkueurheilua hyväksi käyttäen. Lajeina ovat jääkiekko, jalkapallo ja salibandy. Icehearts-joukkueita löytyy useista Suomen kaupungeista. Lue lisää Icehearts Ry:n toiminnasta täältä. Lahjoituksen myötä kiitämme myös asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme yhteistyöstä sekä toivotamme rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2021!

Lue lisää
Ajankohtaistilaisuus
Ajankohtaistilaisuus Helsingissä – ilmoittaudu mukaan!

Huom! Koronavirustilanteen takia olemme siirtäneet tilaisuuden verkkoon! Ilmoittaudu kätevästi alla olevan linkin kautta ja saat Microsoft Teams- kutsun sähköpostiisi! Tuokolla on ilo kutsua teidät kuulemaan ajankohtaisia asioita koronaviruksen vaikutuksista yrityksen talouteen 30. syyskuuta maksuttomaan webinaariin. Tilaisuudessa puhuvat Tuokolta mm. Tom Hoffström, Pia Hatinen ja Mikko Siika-aho. Lisäksi mukana ovat Helsingin Osuuspankista Jenni Paavilainen ja Talgrafilta […]

Lue lisää
Tahdo uudistua
Tahdo uudistua -ohjelma: Tuokko mukana Pohjois-Pohjanmaan kumppanina

Tuokko on mukana järjestämässä Tahdo Uudistua -tapahtumaa Oulussa ja pääkaupunkiseudulla. Ohjelman pääyhteistyökumppanina toimivat Säästöpankki, vakuutusyhtiö LähiTapiola ja työeläkeyhtiö Elo. Kaikkia ohjelman yhteistyökumppaneita yhdistää vahva missio suomalaisten yritysten menestyksen ja jatkuvuuden turvaamisesta. Mikä? Tahdo uudistua on maksuton liiketoiminnan uudistamiseen keskittyvä ohjelma pk-yrityksille. Ohjelman tavoitteena on innostaa yrittäjiä kehittämään liiketoimintaansa sekä tarjota uutta puhtia yrittämiseen. Osallistumalla ohjelmaan, […]

Lue lisää