Pauliina Enqvist

Pauliina Enqvist

Olen ollut tuokkolainen vuodesta 2019. Toimin Tuokolla pääkirjanpitäjänä ja työtehtäviini kuuluu yhtiön kirjanpito ja palkanlaskenta sekä johdon raportointi. Lisäksi olen päässyt osaksi mielenkiintoisia kehittämisprojekteja. Minulla oli jo tullessani Tuokolle selkeänä tavoitteena suorittaa KLT-tutkinto ja suoritin sen onnistuneesti syksyllä 2021.

Aiempaa työkokemusta minulla on eri toimialojen asiakasyritysten kirjanpidosta sekä palkanlaskennasta, ja työn ohella ohjelmisto-osaamista on karttunut erityisesti Netvisor- ja Accuna-ohjelmistojen osalta. Vahvuuksiani ovat oma-aloitteisuus, tiedon jano ja vahva tahtotila kehittää asiantuntijuuttani. Tykkään työskennellä itsenäisesti, mutta parasta työssäni on pääsy aitiopaikalle tekemään töitä yhdessä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa.

Tarkkuus ja niin sanottu pilkun viilaaminen luonteenpiirteenäni saa välillä arjessani koomisia piirteitä ja toimii hyvin vitsin aiheena, mutta työssäni näen sen ainoastaan hyvänä asiana ja loppujen lopuksi vahvuutenani. Tähän kun lisätään vielä rehellisyys, reiluus ja suoraselkäisyys, niin saadaan mielestäni hyvän työkaveruuden resepti.

Pääkirjanpitäjä, KLT
+358 40 901 3264

Mietteitäni

Kansainvälinen kaksinkertainen verotus ja sen poistaminen
kaksinkertainen verotus

Kansainvälinen kaksinkertainen verotus ja sen poistaminen

Mitä on kansainvälinen kaksinkertainen verotus? Kansainvälisellä kaksinkertaisella verotuksella tarkoitetaan tilanteita, jossa vähintään kahdella valtiolla on…

Lue lisää