Saija Väisänen

Saija Väisänen

Vastaan Oulun aluetoimistojohtajana Tuokon Ouluun ja Pohjois-Suomeen sijoittuvasta toiminnasta. Työpäiväni vietän pääasiassa pienten ja keskisuurten yritysten tilintarkastuksissa. Tarkastustyössä pidän siitä, että työpäivät ovat erilaisia ja työ tarjoaa riittävästi haastetta. Minulle on tärkeää joustava käytännönläheinen suhtautuminen tilintarkastukseen ja asiakaslähtöinen ajattelu.

HT-tutkinnon suoritin syksyllä 2019 ja KHT-tutkinnon syksyllä 2021. Olen koulutukseltani sekä kauppatieteiden maisteri Oulun yliopiston kauppakorkeakoulusta että prosessitekniikan diplomi-insinööri tuotantotalouteen suuntautuneena Oulun yliopistosta.

Ennen tilintarkastajan uraa työskentelin yli kymmenen vuotta kansainvälisissä yhtiöissä ohjelmistokehityksessä johtotehtävissä sekä laatu- ja prosessi-insinöörinä jatkuvan kehittämisen asiantuntijatehtävissä. Vahvuuksiani ovatkin laaja-alainen koulutus ja työkokemus, sekä suunnitelmallisuus, tiedonjano ja sinnikkyys.

Työn vastapainona vietän vapaa-aikani perheen parissa.

Senior Manager, KHT, Aluetoimistojohtaja Oulu
+358 40 458 9241

Mietteitäni

Milloin tilintarkastus on pakollinen?
Milloin tilintarkastus on pakollinen

Milloin tilintarkastus on pakollinen?

Yhteisössä ja säätiössä on valittava tilintarkastaja ja toimitettava tilintarkastus sen mukaan mitä tilintarkastuslaissa ja muissa…

Lue lisää