Saija Väisänen

Saija Väisänen

Aloitin Tuokolla vuonna 2016 tilintarkastusassistenttina. HT-tarkastajan valtuudet sain joulukuussa 2019. Toimin yhtiössä tilintarkastus- ja varmennustehtävissä. Tilintarkastustöiden lisäksi toimin yhtiössä koulutustiimissä.

Ennen tilintarkastajan uraa työskentelin yli kymmenen vuotta kansainvälisissä yhtiöissä ohjelmistokehityksessä johtotehtävissä sekä laatu-ja prosessi-insinöörinä. Koulutukseltani olen laskentatoimen maisteri ja prosessitekniikan diplomi-insinööri suuntautuneena tuotantotalouteen.

Vahvuuksiani ovat laaja-alainen työkokemus ja koulutus, suunnitelmallisuus, tiedonjano ja sinnikkyys. Jatkuva oppiminen ja kehittyminen ovat minulle tärkeitä asioita, oli kysymys sitten ihmisistä tai organisaatioista.

Vapaa-aikani kuluu perheeni parissa ja rentoudun katsomalla tiede- ja historiadokumentteja sekä ns. remppahömppäohjelmia.

HT

MIETTEITÄNI:

Milloin tilintarkastus on pakollinen
Milloin tilintarkastus on pakollinen?

Yhteisössä ja säätiössä on valittava tilintarkastaja ja toimitettava tilintarkastus sen mukaan mitä tilintarkastuslaissa ja muissa laissa säädetään. Säätiölain mukaan säätiössä on toimitettava tilintarkastus. Muiden kuin säätiöiden osalta tilintarkastus tulee suorittaa aina, kun lain vaatimat rajat ylittyvät (alla) tai kun yhteisön säännöissä niin vaaditaan. Lakimääräisten rajojen ylitys tarkoittaa sitä, että tilintarkastaja tulee valita yhteisöissä, joissa sekä […]

Lue lisää