Terhi Latvala

Olen työskennellyt Tuokon Helsingin toimistolla vuodesta 2009 alkaen, eli reilut 10 vuotta. Tällä hetkellä toimin yhtiön osakkaana, hallituksen ja johtoryhmän jäsenenä sekä toimitusjohtajan sijaisena. Lisäksi vedän yhtiön it:n kehitysryhmää.   

Työurani aikana olen perehtynyt mm. erilaisiin yleishyödyllisiä yhteisöjä koskeviin kysymyksiin, julkisen rahoituksen kohteisiin ja toimintoihin, konsernitilinpäätöksen erityiskysymyksiin, sijoitus- ja rahoitustoimialaan sekä sijoitusinstrumentteihin, taloushallinnon järjestelmäprojekteihin sekä toimintoprosesseihin.

Nykyinen tilintarkastuksen asiakaskuntani koostuu pääosin yleishyödyllisistä yhteisöistä – yhdistykset, säätiöt sekä näihin läheisesti liittyvät muut yhteisöt. Olen kokenut, että kolmannen sektorin tekemä työ yhteiskuntamme hyväksi ei aina saa sille kuuluvaa huomiota ja kiitosta. Niinpä pyrin omalla panoksellani ja osaamisellani auttamaan tätä meitä kaikkia hyödyttävää työtä.

Pidän erinomaisen paljon työstäni tilintarkastajana. Saan opetella jatkuvasti uutta, tavata erilaisia ihmisiä ja kuulla mielenkiintoisia tarinoita. Haasteet motivoivat minua ja koen mielihyvää, kun voin olla avuksi.  Pidän työssäni tärkeänä vuorovaikutusta, proaktiivisuutta sekä käytännönläheistä lähestymistapaa.

Vapaa-aikani kuluu erilaisten liikunnallisten harrastusten parissa. Erityisesti nautin uuden taidon oppimisesta.  Niinpä lajikokeilulaariin on ehtinyt karttua kirjoa salitreenistä ja ryhmäliikuntaohjaajana toimimisesta nyrkkeilyn kautta kiipeilyyn ja laskuvarjohyppyyn. Bucket listalla on mm. BJJ ja joukkuelajit, vaikkakaan pallosilmää ei minulle mitä ilmeisemmin ole suotu.

Toimitusjohtajan sijainen, KHT, Partner
+358 40 186 6628

Mietteitäni

Konsernitilinpäätöksen laadintavelvollisuus
Tuokko Konsernitilinpäätöksen laadintavelvollisuus

Konsernitilinpäätöksen laadintavelvollisuus

Osakeyhtiölain säännöksen mukaan emoyhtiön on laadittava konsernitilinpäätös, jos se jakaa varoja osakkeenomistajille tai on julkinen…

Lue lisää