Tuulikki Tuononen

Aloitin Tuokolla vuoden 2020 alussa. Työurani taloushallinnon tehtävissä olen aloittanut vuonna 1989 tilitoimistossa, jossa sain tehdä monipuolisesti taloushallinnon tehtäviä ja suoritin KLT-tutkinnon.  Tilitoimistotyön ohella aloitin opiskelut Joensuun yliopistossa ja valmistuin Hallintotieteiden maisteriksi  pääaineena vero-oikeus. Tutkinnon suorittamisen jälkeen siirryin töihin tilintarkastusyhteisöön ja pääsin tekemään sekä sisäisen tarkastuksen että tilintarkastuksen tehtäviä. Vuosien varrella olen suorittanut työtehtäviin liittyviä  tutkintoja (CIA, JHT, KHT).  Ennen Tuokolle siirtymistä olen työskennellyt kolmessa tilintarkastusyhteisössä ja sisäisenä tarkastajana kansainväliseen konserniin kuuluvassa yhtiössä. Työtehtävien kautta olen voinut kehittää osaamistani monipuolisesti.

Vapaa-ajalla harrastan lukemista, liikuntaa ja kesällä moottoripyöräilyä. Pyöräni on  Kawasaki VN800 Classic, joka on ainoastaan minun käytössä. Moottoripyörä kuuluu niihin esineisiin, joita ei lainata muille.  Välillä olen lukutoukka ja hyvää kirjaa lukiessa voi mennä yömyöhään. Liikuntaa pyrin harrastamaan säännöllisesti, mutta en tiukkapipoisesti. Viimeisin liikuntaan liittyvä kiinnostuksen kohde on painonnostokoulu, johon menin mukaan tänä syksynä.   

KHT, JHT, CIA
+358 50 339 2518

Mietteitäni

Negatiivisen oman pääoman vaikutus yhtiön toimintaan
Negatiivisen oman pääoman vaikutus

Negatiivisen oman pääoman vaikutus yhtiön toimintaan

Tässä artikkelissa käsitellään osakeyhtiön negatiivisen oman pääoman vaikutusta yhtiön toimintaan. Aluksi tarkastellaan yleisiä syitä oman pääoman…

Lue lisää