Ulla Grönberg

Ulla Grönberg

Aloitin työt Tuokolla vuonna 2010. Nykyisissä tehtävissäni olen työskennellyt vuodesta 2016 lähtien. Ensisijaisesti toimin hallintotiimin esihenkilönä ja vastaan yhtiön henkilöstöasioita koko työsuhteen elämänkaaren osalta. Toimenkuvani on erittäin monipuolinen. Kuulun yhtiön johtoryhmään, markkinointi- ja viestintäryhmään sekä toimin hallituksen sihteerinä. 

Työkykyjohtaminen, työhyvinvointi ja yhteisöviestintä ovat vahvinta osaamisaluettani. Taustastani löytyvät kaupallisen peruskoulutuksen (tradenomi) lisäksi psykologian, markkinoinnin, työyhteisöviestinnän sekä henkilöstö- ja työkykyjohtamisen opinnot.

Ihmisten välinen vuorovaikutus ja käyttäytyminen ovat erityinen kiinnostuksen kohteeni. Pyrin elämään omien arvojeni mukaisesti. Minulla on vahva tarve kokea itsenäisyyttä, oikeudenmukaisuutta ja mahdollisuutta uuden oppimiseen.

Vapaa-ajallani mm. asun kahta kotia, ajan moottoripyörällä ja kirjoitan omaa lifestyleblogia. Naapurini tuntevat minut myös naisena, joka kulkee pienen koiransa, roskapussin ja roskapihtien kanssa keräillen roskia ympäristöstä.

Toimistopäällikkö, HR
+358 50 349 5015
ulla.gronberg@tuokko.fi

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. On suositeltua käyttää uusimpia selainversioita. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää