Ulla Grönberg

Ulla Grönberg

Aloitin työt Tuokolla vuonna 2010. Nykyisissä tehtävissäni hallintopäällikkönä olen työskennellyt vuodesta 2016 lähtien. Ensisijaisesti toimin hallintotiimin esihenkilönä ja vastaan yhtiön henkilöstöasioita koko työsuhteen elämänkaaren osalta. Toimenkuvani on erittäin monipuolinen ja osallistun yhtiön markkinointiin, kuten myös talouteen. Kuulun yhtiön johtoryhmään, markkinointi- ja viestintäryhmään, työsuojelutoimikuntaan sekä toimin hallituksen sihteerinä. 

Työkykyjohtaminen, työhyvinvointi ja yhteisöviestintä ovat vahvinta osaamisaluettani. Taustastani löytyvät kaupallisen peruskoulutuksen (tradenomi) lisäksi psykologian, markkinoinnin, työyhteisöviestinnän sekä henkilöstö- ja työkykyjohtamisen opinnot.

Ihmisten välinen vuorovaikutus ja käyttäytyminen ovat erityinen kiinnostuksen kohteeni. Pyrin elämään omien arvojeni mukaisesti. Minulla on vahva tarve kokea itsenäisyyttä, oikeudenmukaisuutta ja mahdollisuutta uuden oppimiseen.

Vapaa-ajallani mm. asun kahta kotia, ajan moottoripyörällä ja kirjoitan omaa lifestyleblogia. Naapurini tuntevat minut myös naisena, joka kulkee pienen koiransa, roskapussin ja roskapihtien kanssa keräillen roskia ympäristöstä.

Hallintopäällikkö
+358 50 349 5015

Mietteitäni

Tuokon uudet osakkaat
Tuokon uudet osakkaat

Tuokon uudet osakkaat

HT Meri Väinölä ja KHT Mika Järvinen on kutsuttu Oy Tuokko Ltd:n uusiksi osakkaiksi 15.1.2021…

Lue lisää
Tuokko muistaa tänä vuonna Icehearts Ry:tä
Icehearts ry

Tuokko muistaa tänä vuonna Icehearts Ry:tä

Tänä vuonna muistimme perinteisellä joululahjoituksella Icehearts Ry:tä. Icehearts Ry:n tavoitteena on ehkäistä lasten ja nuorten…

Lue lisää