Vesa Laakso

Aloitin helmikuussa 2021 Tuokolla KHT-tilintarkastajana. Tilintarkastajan urani alkoi tammikuussa 2015 Big 4 –yhteisössä hieman ennen valmistumistani kauppatieteiden maisteriksi Oulun yliopistosta. KHT-tutkinnon suorittaminen oli selkeä tavoite heti uran alusta lähtien ja tutkinnon suoritinkin vuonna 2018.

Olen ollut vuosien varrella vastuussa erikokoisten osakeyhtiöiden tilintarkastuksista; kokemusta minulla on niin suurten pörssiyhtiöiden kuin pienempien PK-yritystenkin osalta. Olen ollut paljon mukana kansainvälisissä toimeksiannoissa joko koordinoimassa itse muiden maiden työtä tai raportoimassa suomalaisen tytäryhtiön tarkastuksesta ulkomaille. Viime aikoina myös yhdistykset ja säätiöt ovat tulleet hyvin tutuiksi. Vahvuuksiani tilintarkastajana on se, että osaan keskittyä olennaiseen ja olen hyvä tulkitsemaan numeroita sekä tilastoja. Parhaita hetkiä työssäni on, kun pystyn auttamaan asiakasta ja luomaan lisäarvoa asiakkaalle.

Vapaa-ajallani tykkään erilaisesta kilpailemisesta ja urheilusta. Olen harrastanut jalkapalloa koko ikäni ja viime vuosina punttien nostelusta kuntosalilla on tullut tärkein harrastukseni. Erilaiset pallopelit ja lenkkeily tuovat myös mukavaa vaihtelua vapaa-aikaan. Penkkiurheilu on lähellä sydäntäni ja seuraankin kaikenlaista urheilua laidasta laitaan hyvin aktiivisesti.

KHT
+358 40 567 7511