Tahdo uudistua

Tahdo uudistua -ohjelma: Tuokko mukana Pohjois-Pohjanmaan kumppanina

Tuokko on mukana järjestämässä Tahdo Uudistua -tapahtumaa Oulussa ja pääkaupunkiseudulla. Ohjelman pääyhteistyökumppanina toimivat Säästöpankki, vakuutusyhtiö LähiTapiola ja työeläkeyhtiö Elo. Kaikkia ohjelman yhteistyökumppaneita yhdistää vahva missio suomalaisten yritysten menestyksen ja jatkuvuuden turvaamisesta.

Mikä?

Tahdo uudistua on maksuton liiketoiminnan uudistamiseen keskittyvä ohjelma pk-yrityksille. Ohjelman tavoitteena on innostaa yrittäjiä kehittämään liiketoimintaansa sekä tarjota uutta puhtia yrittämiseen. Osallistumalla ohjelmaan, pääset käsiksi koko Suomen laajuiseen kanssayrittäjien ja asiantuntijoiden verkostoon sekä saat hyödyllisiä työkaluja liiketoimintasi kehittämiseen.

Oulun starttitapahtuma

Pohjois-Pohjanmaan alueen teemoja ensi keväälle ovat mm. taloudellisten riskien hallinta, yrittäjän hyvinvointi ja toimeentulo sekä uudistamisen rahoittaminen. Oulun Tahdo uudistua –starttitapahtumaa vietetään torstaina 19.3.2020 kello 8:00 – 12:00. Starttitapahtuman ohjemassa on yhteistyökumppaneiden tarjoamat verkostoitumiskahvit, yrittäjien puheenvuoroja sekä työskentelyä yhdessä asiantuntijoiden ja vertaisyrittäjien kanssa eri teemojen ympärillä.

Haluatko mukaan?

Haluaisitko tulla Tuokon mukaan verkostoitumaan? Ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta Pohjois-Pohjanmaan eli Oulun starttitapahtumaan!

>> Ilmoittaudu tästä! << Ilmoittautuminen on päättynyt

Edellinen Seuraava

Kirjoittaja