Taloushallinnon palvelut Tuokko

Taloushallinnon palvelut

Etsitkö yrityksellesi luotettavaa taloushallinnon kumppania?

Keskisuurilla ja suurilla yrityksillä on usein omaa taloushallinnon henkilökuntaa. Oman taloushallinto-osaston resurssit ovat usein kuitenkin rajalliset. Sen vuoksi moni tällainen yritys pohtii taloushallinnon ulkoistamista, vaikka osittain, jolloin oman taloushallinnon henkilökunnalle jää aikaa kehittää esim. sisäistä raportointia ja keskittyä yrityksen projekteihin. Aloittavassa yrityksessä tulee jo heti alkuvaiheessa päätettäväksi, tekeekö esimerkiksi yrittäjä kirjanpitonsa itse vai ulkoistaako hän tämän palvelun. Vaikka yrittäjän olisikin mahdollista tehdä itse oma kirjanpitonsa, niin aika ei usein riitä siihen. Antamalla taloushallintosi luotettavan ja osaavan kumppanin hoidettavaksi jää sinulle aikaa keskittyä yrityksen ydintoimintoihin ja voit voittaa moninkertaisesti.

Onko eteesi tullut tilanteita, että oma kirjanpitäjäsi sairastuu tai lomailee. Kuka tuuraajaksi? Tilitoimistossa me emme koskaan lepää samaan aikaan. Varamiespalvelu toimii, sinun ei tarvitse huolehtia sijaistuksista, mikä vapauttaa sinulle aikaa keskittyä yrityksen ydintoimintoihin.

Taloushallinnon ulkoistaminen onnistuu, kun aloitukseen varataan riittävästi aikaa ja kartoitustyö tehdään huolellisesti. Nykyaikainen taloushallintojärjestelmä Netvisor mahdollistaa työn ja vastuun jakautumisen yrityksen ja tilitoimiston välillä. Jotta työ- ja vastuunjako on saumaton sekä aikataulut ovat selkeitä, laaditaan yhdessä työnjakotaulukko sekä vuosikello.

taloushallinnon alasivut

Sähköinen taloushallinto

Lisää vapautta ja tehokkuutta modernien taloushallinnon työkalujen avulla

Tarjoamme modernit taloushallinnon työkalut Netvisor-ohjelmistopakettien avulla. Netvisor soveltuu erinomaisesti niin pienille kuin keskisuurille yrityksille. Kuulostaako tutulta, kirjanpitäjäsi muistuttaa sinua alv-päivän lähestymisestä ja kirjanpitoaineiston toimittamisesta. Yrittäjän päivät ovat pitkiä, eikä aikaa tahdo olla paperihommille. Pitkän työpäivän päätteeksi ei auta muu kuin alkaa kerätä tositteita kirjanpitäjällesi. Sähköiset ostolaskut, automaatio tuovat tehokkuutta ja vapauttaa aikaasi. Netvisor on tehnyt sen mahdolliseksi pienillekin yrityksille. Netvisorin laajojen ominaisuuksien avulla hoituvat myyntilaskutus, ostolaskujen sähköinen kierrättäminen, palkanlaskenta, työajanseuranta, matkalaskut, kuittien skannaus. Kaikki nämä on mahdollista tehdä kätevän mobiiliominaisuuksien avulla.

Keitä me olemme?

Olemme taloushallintoon ja talouden valvontaan erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Taloushallintopalvelumme käsittää kirjanpitopalvelut, tilinpäätöksen laadinnan, raportoinnin, palkanlaskentapalvelut sekä erilaiset muut taloushallinnon konsultointiin liittyvät tehtävät.

Hyödynnämme taloushallinnossa nykyaikaisia työkaluja ja automaatiota, jolloin taloushallinnon konsulttimme voivat keskittyä tarjoamaan sinulle taloushallinnon osaamistaan. Käytössämme on yhden yhteyshenkilön malli, mikä tarkoittaa sitä, että asiakasyrityksemme saa yhden nimetyn asiakasvastaavan, jota muu tiimi tukee.

Oman vero-osastomme asiantuntijat auttavat ja tukevat tilitoimistomme asiakkaita verotukseen liittyvissä erityiskysymyksissä. Lisäksi myös tilintarkastuspuolemme laaja asiantuntijajoukko on käytettävissä yrityksen erilaisissa muutostilanteissa kuten esimerkiksi yritysjärjestelyissä.

Joukkuepeli on meidän avainsanamme. Toimimme yhtenä joukkueena, kunnioitamme erilaisuutta sekä autamme ja tuemme asiakkaitamme loistamaan. Asiakkaanamme olet osa Tuokko-perhettä, joiden jäsenistä olemme ylpeitä ja joista pidetään huolta.

Taloushallinnon palvelupaketit

Kirjanpidon peruspalvelut kannattaa hankkia kiinteään kuukausittaiseen pakettihintaan. Yrityksen taloushallinnon tarpeet ovat erilaiset riippuen liiketoiminnan luonteesta ja yrityksesi koosta. Sen vuoksi kokosimme kirjanpidon palvelut kolmeen erilaiseen pakettiin. Valitsitpa minkä palvelupaketin tahansa saat oman nimetyn kirjanpidon ammattilaisen ja nykyaikaiset taloushallinnon työkalut. Palvelupakettia voidaan räätälöidä jokaiselle sopivaksi. Paketin kokoa voi myös muuttaa yrityksen toiminnan kehittyessä. Ole rohkeasti yhteydessä meihin.

kevyt taitaja

Tämä paketti sopii yrityksille, joille kirjanpidon sykliksi sopii kuukausitaso. Paketti sisältää kaiken pienyrityksen tarpeet: kuukausittaisen kirjanpito, alv-ilmoitus, ostolaskujen tiliöinti ja perusraportointi. Netvisor-taloushallintojärjestelmä mahdollistaa 100 % paperittoman kirjanpidon ja lisäksi käytössä kuittiskanneri. Pakettiin on mahdollista sisällyttää myös palkanlaskenta. Oma asiakasvastuullinen kirjanpitäjäsi tarvittaessa neuvoo ja auttaa taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Kasvu taitaja

Tämä paketti sopii yrityksille, joilla tapahtumamäärät kasvavat liiketoiminnan kehittyessä. Yrityksen kirjanpito, tiliotteiden käsittely, ostolaskujen tiliöinti hoidetaan viikkotasolla oman asiakasvastuullisen kirjanpitäjän toimesta. Kirjanpidossa otetaan käyttöön kustannuspaikka- ja projektiseurantaa. Kuukausi päätetään sovitun aikataulun mukaan ja oma asiakasvastuullinen kirjanpitäjä tukee sinua liiketoiminnan kehittämisessä.

Teho taitaja

Tämä paketti sopii yrityksille, jotka kaipaavat jo vaativaa taloushallinnon osaamista ja raportointia. Sinulle tärkeää on kirjanpidon reaaliaikaisuus jopa päivätasolla. Asiakasvastuullisen kirjanpitäjän lisäksi takana on myös tiimi, joka huolehtii siitä, että sovitut tehtävät hoituvat tehokkaasti ja pysymme aikataulussa. Sovimme yhdessä kanssanne taloushallinnon vastuut ja laadimme vuosikellon. Avustamme raportoinnin ja budjetoinnin kehittämisessä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lue uusimmat julkaisumme

Toimintamme toinen vuosikymmen

Toimintamme toinen vuosikymmen

Vuosi 2021 on Oy Tuokko Ltd:n juhlavuosi yhtiön toiminnan täyttäessä 50 vuotta. Juhlistaaksemme tätä virstanpylvästä,…

Lue lisää
Näin se alkoi

Näin se alkoi

Vuosi 2021 on Oy Tuokko Ltd:n juhlavuosi yhtiön toiminnan täyttäessä 50 vuotta. Juhlistaaksemme tätä virstanpylvästä,…

Lue lisää
Trustmary Reviews

Asiantuntijamme

Meri Väinölä

Meri Väinölä

HT, Head of Accounting & Outsourcing Services, Partner
+358 40 834 0066