covid-19 tiedote

Tiedote asiakkaillemme: COVID-19 -pandemia

Hyvä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme,

Kiitos, että haluat tehdä yhteistyötä kanssamme näinä poikkeuksellisina aikoina. Me Tuokkolaiset pyrimme tekemään kaikkemme, jotta yhteistyömme sujuu mahdollisimman hyvin.

Haluamme omalla toiminnallamme tukea yhteiskuntaa tässä vaikeassa tilanteessa ja olla yhdessä estämässä koronaviruksen leviämistä noudattamalla ja seuraamalla valtioneuvoston ja viranomaisten ohjeistusta. Meille on tärkeintä, että pysyisimme kaikki terveinä ja turvassa.

Tavoitteenamme on omalla toiminnallamme ensisijaisesti huolehtia henkilöstömme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme terveydestä ja turvallisuudesta. Tästä johtuen pyrimme toistaiseksi toimimaan seuraavia periaatteita noudattaen:

  • Työskentelemme tällä hetkellä pääosin etänä. Käytössämme on mm. MS Teams, joka mahdollistaa asiakas- yms. palaverien järjestämisen joustavasti.
  • Aineistot pyydämme ensisijaisesti sähköisinä, mutta kirjallisen aineiston toimitus ja jakelu myös onnistuvat, esimerkiksi lähetti- ja muita palveluja hyödyntäen. Näin toimimalla pyrimme rajoittamaan fyysistä kontaktia viruksen etenemisen hillitsemiseksi sekä etenkin riskiryhmiin kuuluvien turvaamiseksi.
  • Tavoitteenamme on varmistaa asiakastöiden tekeminen ja minimoida pandemian vaikutukset toimintaamme. Olemme yhteydessä välittömästi, mikä palvelujen tuottaminen vaarantuisi.
  • Asiantuntijamme ovat perehtyneet mm. hallinnon, tilinpäätöksen, palkkahallinnon ja verotuksen erityiskysymyksiin nykyisessä tilanteessa.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen palveluihimme tässä poikkeuksellisessa tilanteessa, olethan yhteydessä joko suoraan kontaktiisi, numeroon +358 9 4366 140 tai sähköpostitse osoitteeseen info@tuokko.fi. Laitathan meille viestiä, jos voimme auttaa.

Voimia ja tsemppiä kaikille, yhdessä tästäkin selvitään!

Edellinen Seuraava

Kirjoittaja

Janne Elo

Janne Elo

KHT, Toimitusjohtaja, Partner, Hallituksen jäsen
+358 50 353 3026