Kasvun kulmakivet

Tilaisuus: Kasvun kulmakivet – menestystarinoita ja muutosstrategioita

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan asiakastilaisuuteemme, jossa pureudumme yrityksen elinkaaren merkittävimpiin vaiheisiin: myyntiin ja ostoon, jatkajan löytämiseen sekä erilaisiin omistusjärjestelyihin. Tilaisuus on suunniteltu antamaan sinulle arvokkaita oivalluksia ja konkreettisia työkaluja yrityksesi seuraavan askeleen ottamiseen. Tilaisuudessa mukana mielenkiintoinen paneelikeskustelu! Tilaisuus järjestetään yhdessä yhteistyökumppanimme Neuvoa Advisors Oy:n kanssa.

Päivämäärä ja aika: ke 4.9. klo 8.30–11.30
Paikka: Tuokko, Paciuksenkatu 25, 5. kerros, Helsinki
Ilmoittautuminen: tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan)

Tilaisuus on maksuton. Paikkoja on rajoitetusti!

Tilaisuus kokoaa yhteen alan vaikuttajia ja kokeneita yrittäjiä, jotka jakavat omia tarinoitaan, oppejaan ja strategioitaan yrityskaupoista, sukupolvenvaihdoksista ja kasvun hallinnasta. Kuulet ensikäden kokemuksia siitä, kuinka he ovat kohdanneet haasteita, mukautuneet muutoksiin ja luoneet menestyviä tulevaisuuksia yrityksilleen.

AikaMitä
8.30Aamiainen ja verkostoitumista
9.00Tilaisuuden avaus, Janne Elo (Tuokko)
9.10Neuvonantajan rooli yrityskauppaprosessissa ja yrityskauppamarkkinatilanne, Tom Hoffström (Tuokko) ja Mika Vauhkonen (Neuvoa)
9.30Case-tarina: Strategiset liikkeet yrityksen arvon kasvattamisessa, Tero Ylisaukko-Oja (MedEngine)
10.00Tauko
10.15Paneelikeskustelu: Omistaja-arvon kehittämisen haasteet ja mahdollisuudet
11.00Aamun yhteenveto ja verkostoitumista
11.15Tilaisuus päättyy
Paneelikeskustelussa mukana

Yrityksen omistaja-arvoa kehittäminen vaatii usein päättäväisyyttä sekä riskinottoa useassa vaiheessa kasvupolkua kohti lopullista exitiä. Polku on jokaiselle erilainen, mutta haastavissa tilanteissa hyvät neuvot ovat mittaamattoman arvokkaita. Paneelikeskustelussa mukana Intera Partnersin toimitusjohtaja ja Pääomasijoittajien Ry:n puheenjohtaja Juhana Kallio, pörssiyhtiö Netum Oyj:n toimitusjohtaja Matti Mujunen, yritysoston jälkeen exitin tehnyt MedEngine Oy:n yrittäjä Tero Ylisaukko-Oja sekä perheyrittäjä, yritystoiminnan kehittäjä ja kasvattaja Troll Capital Oy:n toimitusjohtaja Elmar Paananen.

Miksi sinun kannattaa osallistua?

  • Opi alan parhailta: Saat inspiraatiota ja oppia menestystarinoiden ja käänteentekevien oivallusten kautta.
  • Verkostoituminen: Kohtaa samanhenkisiä yrittäjiä ja asiantuntijoita. Jaa kokemuksia, löydä uusia yhteistyömahdollisuuksia ja laajenna verkostoasi.
  • Räätälöidyt neuvot: Hyödynnä tilaisuus esittää kysymyksiä ja keskustella panelistien ja asiantuntijoiden kanssa henkilökohtaisesti.
  • Käytännön työkalut ja strategiat: Opi konkreettisia strategioita ja työkaluja, jotka voit ottaa käyttöön yrityksesi kasvattamiseksi ja omistusjärjestelyihin valmistautumiseksi.

Tilaisuuden aikana pääset kuulemaan ja keskustelemaan eri toimialojen johtavien asiantuntijoiden ja yrittäjien kanssa. Heidän tarinansa ja neuvonsa tarjoavat sinulle ainutlaatuisen näkökulman ja välineet yrityksesi kasvun ja uudistumisen tueksi.

Varmista paikkasi osallistumalla tästä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)!

Panelistit

Tero Ylisaukko-Oja, toimitusjohtaja, MedEngine Oy

Tero Ylisaukko-oja on rakentanut menestyksekkään uran alun perin tutkijana ja sittemmin erilaisissa lääketieteen ja markkinoinnin tehtävissä lääketeollisuudessa. Vuonna 2010 Tero toteutti pitkäaikaisen unelmansa yhdistämällä yrittäjyyden sekä asiantuntijuutensa perustamalla Suomen ensimmäisen personoidun lääketieteen yrityksen, Genecodebook Oy:n. Vuotta myöhemmin, vuonna 2011, hän perusti Idea Enginen, josta myöhemmin muodostui MedEngine.

MedEngine toimii luotettavana kumppanina lääketeollisuuden yrityksille, tarjoten korkealuokkaisia tieteellisiä tutkimuspalveluita, market access -palveluita ja digitaalisia sisältöratkaisuja. Tutkimuspalvelumme tuottavat arvokasta tietoa, joka auttaa terveydenhuollon organisaatioita ja lääketieteen yrityksiä tekemään parempia potilas- ja liiketoimintapäätöksiä. Market access -palvelumme kattavat kokonaisvaltaiset ratkaisut ja strategiat, joilla varmistetaan uusien lääkkeiden ja terveydenhuollon innovaatioiden sujuva markkinoille pääsy ja niiden saatavuus potilaille. Digitaaliset sisältöratkaisumme, kuten tieteellinen kirjoittaminen, videot, podcastit ja virtuaalitapahtumat, tarjoavat korkealaatuisia tieteellisiä sisältöratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Matti Mujunen, toimitusjohtaja, Netum Group Oyj

Matti Mujunen toimii tällä hetkellä Netum Group Oyj:n toimitusjohtajana. Matti on ollut osa Netumin tiimiä vuodesta 2016 lähtien ja hänellä on yli 30 vuoden mittaava kokemus IT-alalta, joista yli 20 vuotta hän on toiminut johtotehtävissä. Hänen uransa varrelle mahtuu merkittäviä rooleja esimerkiksi Oraclella, BEA Systemsilla, Birdstep Technologylla sekä SysOpen Digiassa, jossa hän toimi myös hallituksen jäsenenä.

Netum on vahvasti ja kannattavasti kasvava IT-palvelukumppani, joka rakentaa toimivaa ja turvallista digitaalista yhteiskuntaa. Yhtiöllä on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Yhtiön tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työyhteisö vastuullisessa ja turvallisessa digimuutoksessa. He auttavat asiakkaitaan digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä suunnittelemalla ja toteuttamalla juuri heidän tarpeisiinsa sopivia ja kestäviä digiratkaisuja – viisaasti ja vastuullisesti.

Elmar Paananen, toimitusjohtaja, Troll Capital Oy

Elmar Paananen on Troll Capital Oy:n toimitusjohtaja. Hän on toiminut myös perheyhtiö Peikko Group Oyj:n hallituksen puheenjohtajana, jäsenenä ja omistajana. Elmarilla on kokemusta kymmenien firmojen kehittämisestä ja kasvattamisesta sekä lukuisista yrityskaupoista Suomessa ja ulkomailla.

Troll Capital on suomalainen perheomisteinen sijoitusyhtiö. Troll sijoittaa laajasti monenlaisiin kohteisiin, sekä perinteisiin likvideihin sijoituskohteisiin että vähemmän likvideihin yksityisiin markkinoihin. Troll Capital Oy perustettiin vuonna 1999, mutta sen juuret ulottuvat vuoteen 1965, jolloin Teräspeikko (nykyisin Peikko Group) perustettiin palvelemaan kotimaista rakennusteollisuutta.

Juhana Kallio, toimitusjohtaja, Intera Partners Oy

Juhana Kallio on suomalaisen pääomasijoitusyhtiön Intera Partnersin toimitusjohtaja sekä Pääomasijoittajat ry:n hallituksen puheenjohtaja. Juhana on työskennellyt sijoitusalalla yli 20 vuotta. Hänellä on monipuolista osaamista yritystoiminnan kehittämisestä omistajan roolissa sekä laaja-alaista yrityskauppakokemusta. Yhteistyö yritysten johdon ja omistajien kanssa sekä työn kansainvälisyys ovat pitäneet hänet alalle omistautuneena.

2007 perustettu Intera Partners on voimakkaasti kasvufokusoitunut ja Suomen kentässä erittäin kansainvälinen toimija. Yhtiö rakentaa omistajien ja johdon kanssa tiiviin kumppanuussuhteen kasvun tueksi, ja he tuovat verkostonsa osaamisen yhtiön käyttöön. He pyrkivät useimmiten saamaan kohdeyhtiöissään enemmistöomistuksen. Tyypillisiä sijoitustilanteita ovat esimerkiksi kohdeyrityksen kasvun ja kansainvälistymisen vauhdittaminen ja toimialajärjestelyt. Vuonna 2021 Intera keräsi kautta aikojen suurimman suomalaisen tiimin keräämän buyout-rahaston.

Edellinen Seuraava

Kirjoittaja