Tilaisuus: Kestävyysraportointi käytännönläheisesti

Järjestämme syksyllä mielenkiintoisen maksuttoman aamiaistilaisuuden Helsingissä. Tilaisuudessa kestävyysraportoinnin osaajat kertovat kestävyysraportoinnin laadinnasta erityisesti käytännön haasteiden kannalta. Käymme myös läpi EU-taksonomiaa, kaksoisolennaisuusanalyysiä sekä raportoinnin sääntelytaustaa. Tilaisuus on erinomainen mahdollisuus syventää ymmärrystäsi kestävyysraportoinnista ja sen käytänteistä.

Puhujina tilaisuudessa on kestävyysraportoinnin osaajia raportoivista suuryrityksistä (Orthex ja SRV), Työ- ja elinkeinoministeriöstä, sekä raportoinnin asiantuntijoita Tuokolta ja CtrlPrintiltä.

Tilaisuus on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kestävyysraportoinnista, sen haasteista ja tulevaisuudennäkymistä. Erityisesti kutsumme mukaan:

  • Yritysten ja organisaatioiden kestävyys- ja raportointivastaavat
  • Konsultit ja muut kestävyysraportoinnin parissa työskentelevät ammattilaiset
  • Kaikki aiheesta kiinnostuneet

Päivämäärä ja aika: ke 17.9. klo 8.30–11.30
Paikka: Tuokko, Paciuksenkatu 25, 5. kerros, Helsinki
Ilmoittautuminen: tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan)

Tilaisuus on maksuton. Paikkoja on rajoitetusti!

Ohjelma

AikaMitä
8.30Aamiainen ja verkostoitumista
9.00Tilaisuuden avaus ja kaksoisolennaisuusanalyysi Juha-Matti Heino (Tuokko)
9.30CSRD – vastuu, valvonta ja seuraamukset, Timo Kaisanlahti (Työ- ja elinkeinoministeriö)
10.00EU-taksonomia, Miimu Airaksinen (SRV)
Tauko
10.30Raportointi käytännössä, Katja Tolkki (Orthex)
11.00Raportoinnin rakenne, Kaisa Heikka (CtrlPrint)
11.30Loppusanat, Janne Elo (Tuokko)

Miksi sinun kannattaa osallistua?

  • Saat asiantuntijatietoa kestävyysraportoinnista: Tilaisuudessa puhujina toimivat kestävyysraportoinnin johtavat asiantuntijat. Saat ensikäden tietoa ja kokemuksia suoraan alan huipuilta.
  • Ajankohtaiset aiheet: Käsittelemme ajankohtaisia ja tärkeitä aiheita, kuten EU-taksonomiaa, kaksoisolennaisuusanalyysiä sekä CSR-direktiivin vastuita, valvontaa ja seuraamuksia. Näiden tietojen avulla pysyt ajan tasalla ja voit soveltaa oppimaasi käytännössä.
  • Käytännön vinkit ja kokemukset: Esiintyjät jakavat konkreettisia vinkkejä ja käytännön kokemuksia kestävyysraportoinnin laadinnasta. Tämä auttaa sinua kehittämään oman organisaatiosi raportointiprosesseja.
  • Verkostoitumismahdollisuudet: Tilaisuuden aikana sinulla on erinomainen mahdollisuus verkostoitua muiden alasta kiinnostuneiden ammattilaisten kanssa.
  • Inspiraatio ja uudet näkökulmat: Osallistuminen tilaisuuteen tarjoaa uusia näkökulmia ja inspiraatiota kestävyysraportoinnin kehittämiseen. Saat uusia ideoita ja näkemyksiä, jotka auttavat sinua viemään oman organisaatiosi kestävyysraportointia eteenpäin.

Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta kehittää osaamistasi ja verkostoitua alan johtavien asiantuntijoiden kanssa. Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi tässä inspiroivassa ja informatiivisessa tapahtumassa. Nähdään Gradus-talolla Helsingissä syyskuussa!

Varmista paikkasi osallistumalla tästä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)!

Edellinen Seuraava

Kirjoittaja

Juha-Matti Heino

Juha-Matti Heino

Senior Manager, KHT, kestävyysraportointitarkastaja KRT
+358 40 684 1911
Topias Hirvonen

Topias Hirvonen

Senior Manager. KHT, kestävyysraportointitarkastaja KRT
+358 50 593 3215