Toimipisteemme Lappeenrannassa

  • Valtakatu 49-51, 53100 Lappeenranta

Lappeenranta

Tilintarkastusyhteisö Oy Tuokko Ltd on paikallinen toimijasi Etelä-Karjalassa. Olemme toimineet Lappeenrannassa jo vuodesta 2007 alkaen.

Tuokko yhtiönä on toiminut vuodesta 1971 lähtien, jo pian 50 vuoden ajan. Lappeenrannan lisäksi yhtiöllä on toimistot Uudellamaalla Helsingissä, Pirkanmaalla Tampereella, Pohjois-Pohjanmaalla Oulussa ja Varsinais-Suomessa Turussa.

Pitkäaikaisia asiakkaitamme ovat pienet ja keskisuuret osakeyhtiöt, henkilöyhtiöt sekä yhdistykset ja säätiöt. Kokeneet asiantuntijamme varmistavat toimeksiantojen onnistuneen lopputuloksen yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakassuhteemme perustuvat henkilökohtaiseen ja luottamukselliseen palveluun, jonka perustana on henkilöstömme asiantuntemus ja kokemus.

Paciuksenkatu 25
00270 Helsinki

paikalliset asiantuntijasi

HT Tuija Junni on toiminut Lappeenrannan toimiston johtajana vuodesta 2018. Tilintarkastuksen parissa Tuija on työskennellyt yli 10 vuotta, aloittaen uransa Tuokolla vuonna 2010. Hänellä on asiantuntemusta useilla eri toimialoilla toimivien asiakkaiden talous- ja veroasioista. Tuija tuntee hyvin myös hankekirjanpidolle ja julkisen tuen raportoinnille asetetut erityisvaatimukset. Yhdistystoiminnan erityispiirteistä hänellä on vankka kokemus.

VT Tom Hoffström luotsaa Tuokon veroryhmää, johon kuuluu useita asiantuntijoita sekä alv:n että yritys- ja henkilöverotuksen osalta. Tomilla on yli kymmenen vuoden kokemus Tuokolta ja merkittävä kokemus erilaisista yritysjärjestelyistä.

Tuija Junni

HT

+358 50 554 7485
tuija.junni@tuokko.fi

Profiiliin

erityisosaamisemme

tilin­tarkastus

Kokeneet KHT- ja HT- tilintarkastajat aidosti apunasi.

Veroneuvonta

Tarjoamme kattavasti veroneuvonta- ja veroraportointipalveluita.

yritystoiminta

Asiantuntijat auttavat yritystoiminnan eri vaiheissa.

erityis­tarkastus

Erityistarkastusryhmä palvelee pesänhoitajia ja selvittäjiä.

Lakisääteinen tilintarkastus – asiakkaan liiketoimintaa tukevaa palvelua

Tilintarkastuksen tarkoituksena on riippumattomasti arvioida Yhteisön hallintoa ja taloutta. Toimeksiannoissamme keskeistä on lakisääteisten velvoitteiden lisäksi tukea asiakkaan liiketoimintaa. Jokaisessa tilintarkastustoimeksiannossa on nimetty vastuullinen tarkastaja, jonka kautta kysymykset hoituvat ilman turhaa ajan ja energian haaskausta. Tavoitteemme on, että pystymme aidosti auttamaan asiakkaitamme heidän toiminnassaan.
Tilintarkastustoimeksiannoissa hyödynnämme paikallistuntemusta ja toimialaosaamista. Keskitymme olennaiseen ja pyrimme minimoimaan tarkastustiimin vaihtuvuuden, mikä tehostaa tilintarkastuksen suorittamista sekä auttaa ymmärtämään asiakkaan toimintaympäristöä syvällisemmin. Kokeneet tarkastajamme osallistuvat aktiivisesti käytännön tarkastustyöhön, joten pystymme tukemaan asiakkaamme henkilöstöä ja mahdollista tilitoimistoa vaativissakin taloushallinnon, verotuksen ja sisäisen valvonnan kysymyksissä.

veropalvelumme

Tarjoamme kattavasti veroneuvontaa ja veropalveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Ennakoiva, laadukas veroneuvonta säästää asiakkaalle sekä aikaa että euroja. Esimerkiksi verottajan suorittamissa verotarkastuksissa joudutaan usein pitkiin ja kalliisiin verovalituksiin, mikäli veroasioita ei ole ennakolta hoidettu asianmukaisesti.

Kokeneet veroasiantuntijamme keskittyvät asiakkaan tarpeisiin. Selvitämme, mikä on juuri Sinulle tai yrityksellesi se paras tapa toimia kussakin veroasiassa. Veroasiantuntijoidemme puoleen voitte kääntyä esimerkiksi tarvitessanne verosuunnittelua yksittäiseen tilanteeseen tai ammattitaidolla laadittuihin asiakirjoihin.

Yritysjärjestelyt

Jotta onnistunut lopputulos taataan, vaatii yritysjärjestely sekä hyvää koordinointitaitoa että monitahoista osaamista, joka kuuluu yleensä yrityksen normaalin liiketoiminnan ulkopuolelle. Tyypillisiä yritysjärjestelyitä ovat sulautumiset, purkautumiset, liiketoimintasiirrot, osakevaihdot, osakeannit, optio- ja vaihtovelkakirjajärjestelyt, jakautumiset ja erilaiset yrityskaupat. Vähentääksemme yritysjärjestelyihin liittyvää riskiä, nopeuttaaksemme projektien läpimenoaikaa ja ollaksemme kustannustehokkaita tarkastelemme yritysjärjestelyitä systemaattisen prosessin kautta.

Tarjoamme kokonaisvaltaiset ratkaisut yritysjärjestelyn suunnittelusta toteutukseen ja tarvittaessa avustamme kaupan kohteen haltuunotossa.

Palvelumme tähtäävät pääomarakenteen, liiketoimintojen tai niiden omistusten uudelleenjärjestelyihin. Meillä on monipuolinen kokemus yritysjärjestelyiden toteuttamisesta sekä niihin liittyvien verotuksellisten, operatiivisten ja kirjanpidollisten erikoiskysymysten ratkaisemisessa, mitkä osaltaan ovat edellytyksenä tarkoituksenmukaisemman järjestelyn toteuttamiseksi. Olemme osallistuneet lukuisiin merkittäviin tarkastuksiin ja yritysjärjestelyihin.

Olemme luotettava kumppanisi yritysjärjestelyprojektin kokonaisvaltaisessa suunnittelussa ja toteuttamisessa, arvonmäärityksissä, due diligence –selvityksissä, rahoitusjärjestelyissä yms.

Due diligence -palvelumme hyödyntävät laaja-alaista vahvaa talous- ja vero-osaamistamme sekä pitkää kokemustamme talouden tarkastustoiminnoissa. Due diligence -selvitysten lisäksi avustamme asiakkaita myös muissa transaktion läpivientiin läheisesti liittyvissä taloudellista erityisosaamista edellyttävissä toimissa.

Tilitoimisto- ja taloushallintopalvelut pääkaupunkiseudulla

Tehostamme yritysten liiketoimintaa tarjoamalla monipuolisia ja asiantuntevia tilitoimisto- ja taloushallintopalveluita kaiken kokoisille sekä kaikilla toimialoilla toimiville yrityksille. Olemme aidosti asiakasta palveleva asiantuntijaorganisaatio. Asiakkaanamme saat oman nimetyn asiantuntijan, joka hoitaa yrityksesi päivittäisen asioinnin. Meiltä saat saman katon alta palvelut kaikkiin taloushallinnon osa-alueisiin. Ohjelmistokumppaneidemme ja ammattitaitomme avulla asiakkaamme saavat heille räätälöidyt ja kustannustehokkaat ratkaisut käyttöönsä. Käytössämme oleva sähköinen taloushallinto mahdollistaa ohjelmistojen käytön sekä raportoinnin ajasta ja paikasta riippumatta.

Meistä todettua

”Yhteistyö Tuokon kanssa on erittäin sujuvaa. Yhteisömme päävastuullinen tilintarkastaja on
ammattitaitoinen, yhteistyökykyinen ja hyvin tavoitettavissa. Valitsisin samoin kuin yhtiökokouksemme.”

”Hinta-laatusuhde erinomainen. Neuvonta-apua saa aina."

”Tuokon asiakkaana on turvallista olla, kun tietää, että asiat hoituvat ilman suurempaa omaa
huolehtimista ja itse voi keksittyä varsinaisen bisneksen hoitamiseen.”

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että toiveitamme on kuunneltu ja tilintarkastajamme on
erinomainen.”

”Yrityksemme tilintarkastuksesta vastaavat henkilöt ovat asiantuntevia ja erittäin helposti lähestyttäviä,
kiitos.”

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. On suositeltua käyttää uusimpia selainversioita. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää