Tilitoimisto Oulu tilintarkastus Oulu

Sepänkatu 20, 90100 Oulu

Tuokko Oulu

Asiantunteva ja mutkaton kumppanisi tilintarkastus- ja varmennuspalveluissa Pohjois-Suomessa!

Tutustu osaamiseemme tai ota yhteyttä.

Tuokko on suomalainen perheyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1971. Oulussa Tuokon toimipisteemme on ollut vuodesta 2003 ja olemmekin räätälöineet tilintarkastus- ja varmennuspalveluitamme erityisesti Oulun ja lähiseudun yritysten tarpeisiin. Asiakkaitamme löytyy myös Lapin, Kainuun ja Pohjanmaan alueilta. Oulun lisäksi toimistojamme sijaitsee Tampereella, Lappeenrannassa ja Helsingissä.

Asiakkaamme toimivat useilla eri toimialoilla, mutta tunnemme erityisesti kaupan, palvelualan, teollisuuden, taksi- ja kuljetuspalvelualan sekä ICT-sektorin erityispiirteet. Lisäksi meiltä löytyy vankkaa osaamista myös yhdistyksistä ja säätiöistä. Meillä on kokemusta elinkaaren eri vaiheissa olevista yhteisöistä, ja huomioimme siihen liittyvät haasteet palvelussamme.

Paikalliset asiantuntijasi

Kokeneiden tilintarkastajien tiimimme on sitoutunut tarjoamaan mutkatonta palvelua ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka auttavat sinua tekemään päätöksiä ja kehittämään liiketoimintaasi.

KHT Saija Väisänen on vastannut Oy Tuokko Ltd:n Oulun toimipisteen toiminnasta syksystä 2022 lähtien. Saijalla on tilintarkastuksen lisäksi kokemusta rahoitustarkastuksista, verotuksesta, yhtiöjärjestelyistä, toimintoprosessien arvioinnista sekä it-avusteisesta tarkastuksesta. Ennen tilintarkastajan uraa hän on työskennellyt kansainvälisissä yhtiöissä ohjelmistokehityksen johtotehtävissä sekä laatu- ja prosessi-insinöörinä. Aiemmalta koulutukseltaan Saija on tuotantotalouteen suuntautunut diplomi-insinööri ja hän toikin Tuokolle tullessaan mukanaan vahvan insinöörinäkökulman.

Senior Associate Lassi Koukkarilta löytyy kokemusta tilintarkastuksesta useamman vuoden ajalta. Tilintarkastuksen lisäksi Lassi on myös ehtinyt toimia monenlaisissa eri taloushallinnon asiantuntijatehtävissä ja osaamista löytyy erityisesti pk-yhtiöiden kirjanpidollisiin aihealueisiin kuten konsernitilinpäätöksiin, yritysjärjestelyihin ja osatuloutukseen.

Associate Anna-Kaisa Mäkelä on toiminut tilintarkastuksen parissa reilun vuoden ajan ja kokemusta häneltä löytyy mm. säätiöiden ja yhdistysten tilintarkastuksista. Ennen Tuokolle siirtymistään, Anna-Kaisa on kerryttänyt osaamistaan erityisesti tuonti- ja vientihuolinnan sekä verotuksen parissa.

Miksi Tuokko?

Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi ymmärtääksemme liiketoimintaasi, tunnistaaksemme haasteesi ja kehittääksemme ratkaisuja, jotka vastaavat tarpeitasi. Uskomme, että viestintä, läpinäkyvyys ja reagointikyky ovat avainasemassa vahvojen ja kestävien asiakassuhteiden rakentamisessa. Olemme sitoutuneet auttamaan yritystäsi täyttämään tilintarkastuksen lakisääteiset vaatimukset ja tarjoamme samalla arvokkaita näkemyksiä toimintojesi parantamiseksi. Auktorisoidut asiantuntijamme ovat aktiivisesti mukana toimeksiannoissa ja olemme käytössänne myös tilikauden aikana.

Me Tuokolla haluamme tarjota koko elinkaaren kestävää yrityskumppanuutta. Lähestymistapamme tilintarkastukseen on yksilöllinen ja reagoiva. Käytämme aikaa tutustuaksemme yritykseesi ja ymmärtääksemme tarpeesi ja tavoitteesi. Tarjoamme asiantuntevaa ja sujuvaa palvelua sekä olemme aidosti läsnä ja tukena yrityksesi eri vaiheissa.

Hyödynnämme paikallista osaamista ja teemme läheistä yhteistyötä Tuokon muiden aluetoimistojen kanssa. Näin pystymme hyödyntämään laajaa valtakunnallista eritysosaamista yrityksesi tarpeisiin. Oli kyseessä sitten verotukselliset erityiskysymykset tai haastavat yritysjärjestelyt, ovat eri asiantuntijamme kauttamme käytössäsi.

Lakisääteinen tilintarkastus

Tilintarkastuksen tarkoituksena on riippumattomasti arvioida Yhteisön hallintoa ja taloutta. Toimeksiannoissamme keskeistä on lakisääteisten velvoitteiden lisäksi tukea asiakkaan liiketoimintaa. Jokaisessa tilintarkastustoimeksiannossa on nimetty vastuullinen tarkastaja, jonka kautta kysymykset hoituvat ilman turhaa ajan ja energian haaskausta. Tavoitteemme on, että pystymme aidosti auttamaan asiakkaitamme heidän toiminnassaan.

Tilintarkastustoimeksiannoissa hyödynnämme paikallistuntemusta ja toimialaosaamista. Keskitymme olennaiseen ja pyrimme minimoimaan tarkastustiimin vaihtuvuuden, mikä tehostaa tilintarkastuksen suorittamista sekä auttaa ymmärtämään asiakkaan toimintaympäristöä syvällisemmin. Kokeneet tarkastajamme osallistuvat aktiivisesti käytännön tarkastustyöhön, joten pystymme tukemaan asiakkaamme henkilöstöä ja mahdollista tilitoimistoa vaativissakin taloushallinnon, verotuksen ja sisäisen valvonnan kysymyksissä.

Veropalvelumme

Tarjoamme kattavasti veroneuvontaa ja veropalveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Ennakoiva, laadukas veroneuvonta säästää asiakkaalle sekä aikaa että euroja. Esimerkiksi verottajan suorittamissa verotarkastuksissa joudutaan usein pitkiin ja kalliisiin verovalituksiin, mikäli veroasioita ei ole ennakolta hoidettu asianmukaisesti.

Kokeneet veroasiantuntijamme keskittyvät asiakkaan tarpeisiin. Selvitämme, mikä on juuri Sinulle tai yrityksellesi se paras tapa toimia kussakin veroasiassa. Veroasiantuntijoidemme puoleen voitte kääntyä esimerkiksi tarvitessanne verosuunnittelua yksittäiseen tilanteeseen tai ammattitaidolla laadittuihin asiakirjoihin.

Yritysjärjestelyt

Jotta onnistunut lopputulos taataan, vaatii yritysjärjestely sekä hyvää koordinointitaitoa että monitahoista osaamista, joka kuuluu yleensä yrityksen normaalin liiketoiminnan ulkopuolelle. Tyypillisiä yritysjärjestelyitä ovat sulautumiset, purkautumiset, liiketoimintasiirrot, osakevaihdot, osakeannit, optio- ja vaihtovelkakirjajärjestelyt, jakautumiset ja erilaiset yrityskaupat. Vähentääksemme yritysjärjestelyihin liittyvää riskiä, nopeuttaaksemme projektien läpimenoaikaa ja ollaksemme kustannustehokkaita tarkastelemme yritysjärjestelyitä systemaattisen prosessin kautta.

Tarjoamme kokonaisvaltaiset ratkaisut yritysjärjestelyn suunnittelusta toteutukseen ja tarvittaessa avustamme kaupan kohteen haltuunotossa. Palvelumme tähtäävät pääomarakenteen, liiketoimintojen tai niiden omistusten uudelleenjärjestelyihin. Meillä on monipuolinen kokemus yritysjärjestelyiden toteuttamisesta sekä niihin liittyvien verotuksellisten, operatiivisten ja kirjanpidollisten erikoiskysymysten ratkaisemisessa, mitkä osaltaan ovat edellytyksenä tarkoituksenmukaisemman järjestelyn toteuttamiseksi. Olemme osallistuneet lukuisiin merkittäviin tarkastuksiin ja yritysjärjestelyihin.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä jo tänään, niin kerromme lisää tilintarkastus- ja varmennuspalveluistamme Oulussa ja kuinka Saija sekä tiimimme voivat auttaa yritystäsi menestymään!

Asiantuntijamme