Toimipisteemme Oulussa

Tilintarkastusyhteisö Oy Tuokko Ltd on paikallinen toimijasi Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin talousalueella. Olemme toimineet Oulussa jo vuodesta 2003. Yhtiömme, suomalainen perheyritys, on toiminut vuodesta 1971 lähtien, jo lähes 50 vuoden ajan. Oulun lisäksi yhtiöllä on toimistot Uudellamaalla Helsingissä, Etelä-Karjalassa Lappeenrannassa, Pirkanmaalla Tampereella ja Varsinais-Suomessa Turussa.

Kokeneet asiantuntijamme varmistavat toimeksiantojen onnistuneen lopputuloksen yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakassuhteemme perustuvat henkilökohtaiseen ja luottamukselliseen palveluun, jonka perustana on henkilöstömme asiantuntemus ja kokemus. Pitkäaikaisia asiakkaitamme ovat pienet ja keskisuuret osakeyhtiöt, henkilöyhtiöt, asunto- ja kiinteistöyhtiöt, yhdistykset sekä säätiöt.

paikalliset asiantuntijasi

KHT Kari Knuuttila on toiminut Oulun toimiston johtajana vuodesta 2017. Tilintarkastuksen parissa Kari on ehtinyt työskennellä jo useita vuosia. Tuokolla Kari aloitti uransa vuonna 2012. Hänen erityisosaamisalueita ovat lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi erilaiset rahoitustarkastukset sekä yritysjärjestelypalvelut. Karin kanssa Oulussa toimivat KHT Hannu Lähdesmäki ja KTM/DI Saija Väisänen. Hannulla on erittäin merkittävä ura tilintarkastajana ja siitäkin yli 10 vuotta Tuokolla. Aloittaessaan Tuokolla Saija toi tullessaan vuonna 2016 vahvan ICT- ja insinöörinäkökulman ja osaamisen toimistoomme.

Asiakkaamme Pohjois-Suomessa toimivat usealla eri toimialalla, mutta tunnemme erityisesti kaupan, palvelualan, teollisuuden, kiinteistöliiketoiminnan, logistiikan ja ICT-sektorin erityispiirteet. Meillä on kokemusta elinkaaren eri vaiheissa olevista yhteisöistä, ja huomioimme siihen liittyvät haasteet palvelussamme.

VT Tom Hoffström luotsaa Tuokon veroryhmää, johon kuuluu useita asiantuntijoita sekä alv:n että yritys- ja henkilöverotuksen osalta. Tomillakin on yli kymmenen vuoden kokemus Tuokolta ja merkittävä kokemus erilaisista yritysjärjestelyistä.

Kari Knuuttila

KHT, Aluetoimistojohtaja


Profiiliin

erityisosaamisemme

tilin­tarkastus

Kokeneet KHT- ja HT- tilintarkastajat aidosti apunasi.

Veroneuvonta

Tarjoamme kattavasti veroneuvonta- ja veroraportointipalveluita.

yritystoiminta

Asiantuntijat auttavat yritystoiminnan eri vaiheissa.

erityistarkastus

Erityistarkastusryhmä palvelee pesänhoitajia ja selvittäjiä.

Meistä todettua

”Yhteistyö Tuokon kanssa on erittäin sujuvaa. Yhteisömme päävastuullinen tilintarkastaja on
ammattitaitoinen, yhteistyökykyinen ja hyvin tavoitettavissa. Valitsisin samoin kuin yhtiökokouksemme.”

”Hinta-laatusuhde erinomainen. Neuvonta-apua saa aina."

”Tuokon asiakkaana on turvallista olla, kun tietää, että asiat hoituvat ilman suurempaa omaa
huolehtimista ja itse voi keksittyä varsinaisen bisneksen hoitamiseen.”

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että toiveitamme on kuunneltu ja tilintarkastajamme on
erinomainen.”

”Yrityksemme tilintarkastuksesta vastaavat henkilöt ovat asiantuntevia ja erittäin helposti lähestyttäviä,
kiitos.”