Tuokko Toimipisteet Tallinna

Pärnu mnt 141 (Delta Plaza, 14. kerros), 11314 Tallinn

Tuokko OÜ

Viron itsenäistyttyä perustimme vuonna 1992 Tuokko OÜ:n Tallinnaan. Suomalaisten yritysten toiminta Virossa kasvoi, jonka myötä näimme tarpeen suomalaisia yrityksiä ymmärtävälle tilitoimistotoiminnalle. Tuokko OÜ työllistää tällä hetkellä 18 henkilöä. Henkilökuntamme palvelee viron kielen lisäksi myös suomen ja englannin kielellä.

Toimistomme Virossa tarjoaa monipuolisia taloushallinnon palveluita Virossa toimiville yrityksille. Käytössämme ovat nykyaikaiset sähköisen taloushallinnon järjestelmät. Avustamme mielellämme myös erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä. Laadimme mm. Virossa vaadittavat kirjanpidon sisäiset ohjeet, työsopimukset, pöytäkirjat sekä erilaiset velkakirjat ja muut sopimukset. Lisäksi Tallinnan toimistomme tarjoaa apua yritysten perustamiseen sekä tarjoaa apua tarvittavien rekisteröintien kanssa. Neuvomme myös Viron liiketoimintaympäristöön ja säädöksiin liittyvissä asioissa.

Paikallinen asiantuntijasi

Johanna Vironmäki
Toimitusjohtaja, Tuokko OÜ
+358 44 330 1476
johanna@tuokko.ee

Delta Plazassa on asiakkaille ilmainen 2 tunnin pysäköinti. Parkkipaikkoja on pihalla ja parkkihallissa. Auton rekisterinumero pitää syöttää 1. kerroksen vastaanoton luona olevaan elektroniseen järjestelmään.

Yhteystiedot:
etunimi@tuokko.ee tai tuokko@tuokko.ee
Tel. +372 667 1600
Fax. +372 667 1601

Viro kiinnostaa suomalaisia yrityksiä ja yrittäjiä

”Viro kiinnostaa suomalaisia yrityksiä ja yrittäjiä. Viro kehittää ja markkinoi itseään yrittäjäystävällisenä toimintaympäristönä ulkomaalaisille sijoittajille, minkä lisäksi yrittäjyyteen kannustetaan aidosti…”