Toimipisteemme Tampereella

Kokeneet asiantuntijasi Tampereella

Yhtiömme on suomalainen perheyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1971. Tampereen lisäksi toimistojamme sijaitsee Oulussa, Lappeenrannassa ja Helsingissä.

Pirkanmaan ytimessä Tampereella olemme toimineet jo vuodesta 2004. Toimistomme sijaitsee mainiolla paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella Hämeenkadulla. Varmantalossa kolmannessa kerroksessa sijaitsevat uudistetut tilamme palvelevat meitä ja asiakkaitamme hyvin.

 

Paikallinen osaamisemme Tampereella on erinomaista ja koko yhtiön asiantuntijuus on tarvittaessa mukana tarkastustyössä, niin erityiskysymyksissä, kuin verotusasioissa ja erityistilintarkastuksissa. Näin pystymme palvelemaan paikallisesti laajalla osaamisella ja pystymme vastaamaan hyvin erilaisiin kysymyksiin. Asiakkainamme on pienten asunto-osakeyhtiöiden lisäksi pieniä sekä suurempia konserneja. Lisäksi asiakkaanamme on säätiöitä ja yhdistyksiä. Toimialaosaamisemme ei ole keskittynyt tiettyyn toimialaan, vaan olemme päässeet tekemään hyvin laaja-alaisesti tarkastuksia mm. rahoitus- ja palvelualan, sekä ohjelmisto- ja logistiikka-alan parissa.

paikalliset asiantuntijasi

KHT Tuija Siuko on toiminut Tampereen toimiston johtajana jo vuodesta 2010. Syntyperäisenä Pirkanmaalaisena hänellä on vankka kokemus alueen yrityksistä. Toimistollamme työskentelee tällä hetkellä vakituisesti Tuijan lisäksi kaksi kokoaikaista työntekijää. HT Keijo Kauliolla on vuosien kokemus tilintarkastuksesta ja hänen vahvuutensa on pienten ja keskisuurten yhtiöiden tarkastukset. Taloushallinnon tradenomi Johanna Virk on toiminut muutamia vuosia tarkastusten parissa ja omaa vahvan osaamisen pienten- ja keskisuurten yhtiöiden tarkastusten lisäksi asunto-osakeyhtiöiden tarkastukset.

Toimistomme järjestää tarpeen mukaan myös erilaisia tilaisuuksia, jossa yhtiömme eri asiantuntijat kertovat mm. ajankohtaisista muutoksista. Pyrimme aina tuottamaan lisäarvoa asiakkaillemme ja olemme kokeneet, että erilaiset asiantuntijatilaisuudet ovat tähän oiva apuväline. Ilmoitamme tilaisuuksista aina mm. kotisivuillamme ja uutiskirjeessämme, joten se kannattaa tilata TÄÄLTÄ.

Tuija Siuko

Tuija Siuko

KHT, Osakas, Aluetoimistojohtaja


Profiiliin

Miksi me?

Hyödynnämme paikallistuntemusta ja pyrimme minimoimaan tarkastustiimin vaihtuvuuden, joka tehostaa tilintarkastuksen suorittamista. Näin varmistamme yksityiskohtaiset tuntemuksemme yhtiötä kohtaan ja pystymme vastaamaan aina paremmin yhtiön tarpeisiin. Meillä päävastuullinenkin tilintarkastaja osallistuu aktiivisesti tarkastusprosessiin, joten käytössänne on paljon tietotaitoa vaikeimpiinkin kysymyksiin. Me olemme käytössänne myös tilikauden aikana, jolloin voimme välttää virheiden syntymiset hyvissä ajoin. Näin tilintarkastus sujuu kustannustehokkaasti, kun erilaiset kysymykset on jo selvitetty.

Meillä on takanamme iso talo täynnä asiantuntijoita, joten meidän kauttamme ovat asiakkaamme saaneet jo apuja mm. verotuksen erityiskysymyksiin ja veroilmoituksen täyttöön. Kauttamme käytössänne on niin alv-asiantuntija, kansainvälisen verotuksen asiantuntija, järjestelmäasiantuntija, sekä monia muita erityisasiantuntijoita.

Avainsanamme:

  • Henkilökohtaisuus
  • Helppous
  • Olennaiseen keskittyminen
  • Lisäarvo

erityisosaamisemme

tilin­tarkastus

Kokeneet KHT- ja HT- tilintarkastajat aidosti apunasi.

Veroneuvonta

Tarjoamme kattavasti veroneuvonta- ja veroraportointipalveluita.

yritystoiminta

Asiantuntijat auttavat yritystoiminnan eri vaiheissa.

erityistarkastus

Erityistarkastusryhmä palvelee pesänhoitajia ja selvittäjiä.

Meistä todettua

”Yhteistyö Tuokon kanssa on erittäin sujuvaa. Yhteisömme päävastuullinen tilintarkastaja on
ammattitaitoinen, yhteistyökykyinen ja hyvin tavoitettavissa. Valitsisin samoin kuin yhtiökokouksemme.”

”Hinta-laatusuhde erinomainen. Neuvonta-apua saa aina."

”Tuokon asiakkaana on turvallista olla, kun tietää, että asiat hoituvat ilman suurempaa omaa
huolehtimista ja itse voi keksittyä varsinaisen bisneksen hoitamiseen.”

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että toiveitamme on kuunneltu ja tilintarkastajamme on
erinomainen.”

”Yrityksemme tilintarkastuksesta vastaavat henkilöt ovat asiantuntevia ja erittäin helposti lähestyttäviä,
kiitos.”