Toimipisteet - Tampere

Hämeenkatu 9, 33100 Tampere

Tuokko Tampere

Asiantuntijaorganisaatio rohkealla otteella, asiakaslähtöisesti palvelevalla toimintamallilla sekä alan laajalla palvelutarjonnalla. Tutustu osaamiseemme, ota yhteyttä tai varaa maksuton tapaaminen asiantuntijamme kanssa.

Yhtiömme on suomalainen perheyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1971. Tampereen lisäksi toimistojamme sijaitsee Oulussa, Lappeenrannassa ja Helsingissä.

Pirkanmaan ytimessä Tampereella olemme toimineet jo vuodesta 2004. Toimistomme sijaitsee mainiolla paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella Hämeenkadulla. Varmantalossa kolmannessa kerroksessa sijaitsevat uudistetut tilamme palvelevat meitä ja asiakkaitamme hyvin.

Paikallinen osaamisemme Tampereella on erinomaista ja koko yhtiön asiantuntijuus on tarvittaessa mukana tarkastustyössä, niin erityiskysymyksissä, kuin verotusasioissa ja erityistilintarkastuksissa. Näin pystymme palvelemaan paikallisesti laajalla osaamisella ja pystymme vastaamaan hyvin erilaisiin kysymyksiin. Asiakkainamme on pienten asunto-osakeyhtiöiden lisäksi pieniä sekä suurempia konserneja. Lisäksi asiakkaanamme on säätiöitä ja yhdistyksiä. Toimialaosaamisemme ei ole keskittynyt tiettyyn toimialaan, vaan olemme päässeet tekemään hyvin laaja-alaisesti tarkastuksia mm. rahoitus- ja palvelualan, sekä ohjelmisto- ja logistiikka-alan parissa.

Kokeneet asiantuntijasi Tampereella

KHT Tuija Siuko on toiminut Tampereen toimiston johtajana jo vuodesta 2010. Syntyperäisenä Pirkanmaalaisena hänellä on vankka kokemus alueen yrityksistä. Toimistollamme työskentelee tällä hetkellä vakituisesti Tuijan lisäksi kaksi kokoaikaista työntekijää.

KHT Keijo Kauliolla on vuosien kokemus tilintarkastuksesta ja hänen vahvuutensa on pienten ja keskisuurten yhtiöiden tarkastukset. Taloushallinnon tradenomi Johanna Virk on toiminut muutamia vuosia tarkastusten parissa ja omaa vahvan osaamisen pienten- ja keskisuurten yhtiöiden tarkastusten lisäksi asunto-osakeyhtiöiden tarkastukset.

Toimistomme järjestää tarpeen mukaan myös erilaisia tilaisuuksia, jossa yhtiömme eri asiantuntijat kertovat mm. ajankohtaisista muutoksista. Pyrimme aina tuottamaan lisäarvoa asiakkaillemme ja olemme kokeneet, että erilaiset asiantuntijatilaisuudet ovat tähän oiva apuväline. Ilmoitamme tilaisuuksista aina mm. kotisivuillamme ja uutiskirjeessämme, joten se kannattaa tilata täältä.

Miksi me?

Hyödynnämme paikallistuntemusta ja pyrimme minimoimaan tarkastustiimin vaihtuvuuden, joka tehostaa tilintarkastuksen suorittamista. Näin varmistamme yksityiskohtaiset tuntemuksemme yhtiötä kohtaan ja pystymme vastaamaan aina paremmin yhtiön tarpeisiin. Meillä päävastuullinenkin tilintarkastaja osallistuu aktiivisesti tarkastusprosessiin, joten käytössänne on paljon tietotaitoa vaikeimpiinkin kysymyksiin. Me olemme käytössänne myös tilikauden aikana, jolloin voimme välttää virheiden syntymiset hyvissä ajoin. Näin tilintarkastus sujuu kustannustehokkaasti, kun erilaiset kysymykset on jo selvitetty.

Meillä on takanamme iso talo täynnä asiantuntijoita, joten meidän kauttamme ovat asiakkaamme saaneet jo apuja mm. verotuksen erityiskysymyksiin ja veroilmoituksen täyttöön. Kauttamme käytössänne on niin alv-asiantuntija, kansainvälisen verotuksen asiantuntija, järjestelmäasiantuntija, sekä monia muita erityisasiantuntijoita.

Avainsanamme:

  • Henkilökohtaisuus
  • Helppous
  • Olennaiseen keskittyminen
  • Lisäarvo

Lakisääteinen tilintarkastus

Tilintarkastuksen tarkoituksena on riippumattomasti arvioida Yhteisön hallintoa ja taloutta. Toimeksiannoissamme keskeistä on lakisääteisten velvoitteiden lisäksi tukea asiakkaan liiketoimintaa. Jokaisessa tilintarkastustoimeksiannossa on nimetty vastuullinen tarkastaja, jonka kautta kysymykset hoituvat ilman turhaa ajan ja energian haaskausta. Tavoitteemme on, että pystymme aidosti auttamaan asiakkaitamme heidän toiminnassaan.

Tilintarkastustoimeksiannoissa hyödynnämme paikallistuntemusta ja toimialaosaamista. Keskitymme olennaiseen ja pyrimme minimoimaan tarkastustiimin vaihtuvuuden, mikä tehostaa tilintarkastuksen suorittamista sekä auttaa ymmärtämään asiakkaan toimintaympäristöä syvällisemmin. Kokeneet tarkastajamme osallistuvat aktiivisesti käytännön tarkastustyöhön, joten pystymme tukemaan asiakkaamme henkilöstöä ja mahdollista tilitoimistoa vaativissakin taloushallinnon, verotuksen ja sisäisen valvonnan kysymyksissä.

Veropalvelumme

Tarjoamme kattavasti veroneuvontaa ja veropalveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Ennakoiva, laadukas veroneuvonta säästää asiakkaalle sekä aikaa että euroja. Esimerkiksi verottajan suorittamissa verotarkastuksissa joudutaan usein pitkiin ja kalliisiin verovalituksiin, mikäli veroasioita ei ole ennakolta hoidettu asianmukaisesti.

Kokeneet veroasiantuntijamme keskittyvät asiakkaan tarpeisiin. Selvitämme, mikä on juuri Sinulle tai yrityksellesi se paras tapa toimia kussakin veroasiassa. Veroasiantuntijoidemme puoleen voitte kääntyä esimerkiksi tarvitessanne verosuunnittelua yksittäiseen tilanteeseen tai ammattitaidolla laadittuihin asiakirjoihin.

Yritysjärjestelyt

Jotta onnistunut lopputulos taataan, vaatii yritysjärjestely sekä hyvää koordinointitaitoa että monitahoista osaamista, joka kuuluu yleensä yrityksen normaalin liiketoiminnan ulkopuolelle. Tyypillisiä yritysjärjestelyitä ovat sulautumiset, purkautumiset, liiketoimintasiirrot, osakevaihdot, osakeannit, optio- ja vaihtovelkakirjajärjestelyt, jakautumiset ja erilaiset yrityskaupat. Vähentääksemme yritysjärjestelyihin liittyvää riskiä, nopeuttaaksemme projektien läpimenoaikaa ja ollaksemme kustannustehokkaita tarkastelemme yritysjärjestelyitä systemaattisen prosessin kautta.

Tarjoamme kokonaisvaltaiset ratkaisut yritysjärjestelyn suunnittelusta toteutukseen ja tarvittaessa avustamme kaupan kohteen haltuunotossa. Palvelumme tähtäävät pääomarakenteen, liiketoimintojen tai niiden omistusten uudelleenjärjestelyihin. Meillä on monipuolinen kokemus yritysjärjestelyiden toteuttamisesta sekä niihin liittyvien verotuksellisten, operatiivisten ja kirjanpidollisten erikoiskysymysten ratkaisemisessa, mitkä osaltaan ovat edellytyksenä tarkoituksenmukaisemman järjestelyn toteuttamiseksi. Olemme osallistuneet lukuisiin merkittäviin tarkastuksiin ja yritysjärjestelyihin.

Tilitoimisto- ja taloushallintopalvelut pääkaupunkiseudulla

Tehostamme yritysten liiketoimintaa tarjoamalla monipuolisia ja asiantuntevia tilitoimisto- ja taloushallintopalveluita kaiken kokoisille sekä kaikilla toimialoilla toimiville yrityksille. Olemme aidosti asiakasta palveleva asiantuntijaorganisaatio. Asiakkaanamme saat oman nimetyn asiantuntijan, joka hoitaa yrityksesi päivittäisen asioinnin. Meiltä saat saman katon alta palvelut kaikkiin taloushallinnon osa-alueisiin. Ohjelmistokumppaneidemme ja ammattitaitomme avulla asiakkaamme saavat heille räätälöidyt ja kustannustehokkaat ratkaisut käyttöönsä. Käytössämme oleva sähköinen taloushallinto mahdollistaa ohjelmistojen käytön sekä raportoinnin ajasta ja paikasta riippumatta.

Asiantuntijamme