Tuokon uudet osakkaat

Tuokon uudet osakkaat

HT Meri Väinölä ja KHT Mika Järvinen on kutsuttu Oy Tuokko Ltd:n uusiksi osakkaiksi 15.1.2021 lähtien. Meri Väinölä ja Mika Järvinen ovat ansioituneita yhtiön asiantuntijoita.

  • HT Meri Väinölä on työskennellyt Tuokolla vuodesta 2001 lähtien aluksi tilintarkastustehtävissä ja nykyisessä tehtävässään Tuokon taloushallintopalveluiden johtajana sekä tilintarkastajana vuodesta 2012 lähtien. Meri Väinölällä on laaja-alaista kokemusta ja osaamista taloushallinnon ja tilintarkastuksen asiantuntijatehtävistä ja hän on kehittänyt asiakasta hyödyntäviä automatisoituja taloushallinnon asiantuntijapalveluita, joilla uskomme olevan kasvavaa kysyntää.
  • KHT, KTM Mika Järvinen on työskennellyt Tuokolla vuodesta 2016 ja on vuodesta 2018 toiminut merkittävän tilintarkastuskokonaisuuden ja tilintarkastusryhmän johtajana. Mika Järvisen vastuulla ovat Tuokon rahoitusalan asiakkaiden tilintarkastukset ja sisäiset tarkastukset. Mika Järvinen on lisäksi vastannut monista erityisosaamista vaativista projekteista.

Uudet osakkaamme Meri ja Mika ovat osoittaneet erityistä ansioitumista työssään sekä sitoutumista yhteisten arvojemme ja joukkueemme hyväksi. He ovat oman alansa parhaita asiantuntijoita, jotka tunnetaan loistavasta asiakaspalvelusta ja tiimipelaamisesta. Uudet osakkaamme ovat toimintamme merkittäviä avainhenkilöitä, joista voimme olla ylpeitä, toteaa toimitusjohtaja Janne Elo.

Lämpimät onnittelut uusille osakkaillemme Merille ja Mikalle!

Vuosi 2021 on Oy Tuokko Ltd:n juhlavuosi yhtiön toiminnan täyttäessä 50 vuotta. Oy Tuokko Ltd on suomalainen tilintarkastusyhteisö, joka on osa globaalia Praxityä. Praxity koostuu itsenäisitä tilintarkastus- ja konsultointiyhteisöistä, jotka toimivat yhdessä yli 110 maassa. Meitä on jo lähes 52 000.  Palveluitamme ovat mm. lakisääteiset tilintarkastukset, taloushallintopalvelut, vero- ja lakineuvonta, yritysjärjestelyt sekä liikkeenjohdon neuvonta. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.tuokko.fi ja www.praxity.com.

Edellinen Seuraava

Kirjoittaja

Janne Elo

Janne Elo

KHT, Toimitusjohtaja, Partner, Hallituksen jäsen
+358 50 353 3026