Tuokko

Kauppatieteiden tohtori, dosentti, KHT-tilintarkastaja Veijo Riistama 1932–2023

Kauppatieteiden tohtori, dosentti, KHT-tilintarkastaja Veijo Riistama kuoli 26. huhtikuuta 2023 Espoossa 91-vuotiaana. Hän oli syntynyt Helsingissä 3. helmikuuta 1932.

Veijo oli osa toimistomme miehitystä vuosina 2006–2022, kun hänellä oli työhuone yhtiömme toimistolla.  Meillä oli onni saada Veijon kaltainen tilintarkastuksen ja taloushallinnon huippuosaaja taloomme 16 vuoden ajalle. Hän oli johtavia tilintarkastuksen ja taloushallinnon asiantuntijoita ja pääsimme hyödyntämään Veijon laaja-alaista osaamista monissa varsin haastavissakin kysymyksissä. Veijo oli aina henkilökuntamme käytettävissä, varsinkin kun oli tarvetta keskustella tilintarkastukseen liittyvistä perustavaa laatua olevista kysymyksistä. Jos joskus harvoin sattui niin, että hän ei pienen pohdinnan jälkeen osannut suoralta kädeltä antaa vastausta, palasi hän asiaan yleensä saman päivän aikana, perustellun vastauksen ja kannanoton kanssa. Veijo piti meille myös lukuisia laadukkaita koulutuksia, joissa asioita läpikäytiin pitkällä kokemuksella ja käytännön tasolla.

Veijo oli todellinen asiantuntija, jolla oli myös pilke silmäkulmassa ja huumoria matkassa. Veijo ilahdutti meitä vitseillään kahvitilaisuuksissa, sekä joskus myös lauluesityksillään. Hän oli hyvä ja mukava lisä toimistomme väkeen. Veijo teki toimistollamme aktiivisesti töitä viime kesään 2022 asti, jonka jälkeen hän luovutti työhuoneensa siirtyen eläkkeelle.

Jäämme syvästi kaipaamaan Veijoa ja otamme osaa hänen läheisten suruun.

Oy Tuokko Ltd:n henkilökunta

Edellinen Seuraava

Kirjoittaja

Timo Tuokko

Timo Tuokko

Hallituksen puheenjohtaja, KHT, Partner
+358 40 513 1150