Vuoden 2023 asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset – ”Asiantuntevaa, täsmällistä ja laadukasta palvelua”

Lähetimme vuoden 2023 aikana asiakastyytyväisyyskyselyn asiakkaillemme. Kyselyssä saimme huikean määrän positiivista asiakaspalautetta, ja suositteluindeksimme eli NPS-lukumme oli erinomaisella tasolla. Vastauksenne auttavat meitä kehittämään palveluitamme ja toimintaamme.

Käytimme asiakastyytyväisyyskyselyssä hyödyksi NPS-mittausta (Net Promoter Score). Kysyimme asiakkailtamme: ”Kuinka todennäköisesti suosittelisit Tuokkoa ystävällesi tai kollegallesi asteikolla 0–10?”. Vastauksien perusteella asiakkaat luokiteltiin kolmeen eri kategoriaan: arvostelijat (0–6), passiiviset (7–8) ja suosittelijat (9–10). Kyselyn kaikista vastaajista 76,1 % olivat suosittelijoita. Tuloksien pohjalta vuoden 2023 NPS-lukumme oli 73!

Kiitosta saimme erityisesti näistä:

  • Asiantuntemus ja ammattitaito: Asiakkaamme arvostavat asiantuntijoidemme syvällistä asiantuntemusta ja kykyä palvella joustavasti sekä tehokkaasti. Ammattitaidon ja kokemuksen korostuminen palautteissa kertoo pitkäjänteisestä sitoutumisestamme laatuun sekä asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen.
  • Yhteistyö: Erinomainen yhteistyö ja avoin kommunikaatio muodostavat perustan menestyksellemme. Palautteissa tuotiin ilmi, kuinka tärkeää on henkilökohtainen vuorovaikutus, joka luo positiivisen ilmapiirin. Yhteistyömme on tunnustettu asiantuntevaksi ja henkilötasolla toimivaksi, mikä on meille suuri kunnia.
  • Palvelun laatu ja nopeus: Laadukas tarkastustyö ja nopeus ovat olleet korkean arvosanan valintaperusteita monille asiakkaillemme. Pitkäaikainen kumppanuus ja palvelun johdonmukaisuus ovat olleet avainasemassa asiakkaidemme tyytyväisyyden ylläpitämisessä. Aikataulussa pysyminen ja nopeat reaktiot kysymyksiin ovat palvelumme kulmakiviä.

Vuoden 2023 asiakaskyselyn pohjalta voimme ylpeinä todeta, että olemme onnistuneet palvelemaan asiakkaitamme tavalla, joka kuvastaa yrityksemme arvoja: asiantuntemus, palvelualttius, luotettavuus ja joukkuepeli. Kiitos kaikille asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneille!

Alla on joitakin meitä ilahduttaneita asiakaspalautteita:

”Yhteistyö ollut sekä asiantuntevaa ja ammattitaitoista, että henkilötasolla hyvin toimivaa. Asiat aina yhdessä hoidettu, mukavan ilmapiirin vallitessa.”

”Palvelu ja yhteydenpitäminen on ollut toimivaa. Kysymyksiin on reagoitu nopeasti ja olemme saaneet tukea eri asioihin pyydettäessä.”

”Palvelu on ollut asiantuntevaa ja olemme saaneet tarvittaessa myös ohjausta kiperiin kysymyksiin.”

Edellinen Seuraava

Kirjoittaja