Tuokko Veroneuvonta

Vero- ja lakipalvelut

Tuokko tarjoaa kattavat veroneuvontapalvelut yrityksille ja yksityishenkilöille. Vero- ja lakiosastoomme kuuluu kuusi asiantuntijaa, joilla on laaja kokemus verotuksen eri osa-alueilta.

Yritykset kohtaavat päivittäisessä liiketoiminnassaan erilaisia verotukseen liittyviä kysymyksiä ja ongelmia. Verolainsäädäntö muuttuu jatkuvasti. Ennakoiva ja kokonaisvaltainen neuvontapalvelu auttaa sopeutumaan muutoksiin ja hallitsemaan riskejä.

Palvelumme mahdollistavat toimintojen huolellisen suunnittelun ja valmistautumisen muutoksiin, mikä tekee verotuksesta ja veroseuraamuksista ennakoitavia. Huolellisella ennakoivalla varautumisella voidaan välttää turhia veroriskejä ja varmistaa verotuksen oikeellisuus. Veroasiantuntijamme työskentelevät tiiviissä yhteistyössä Tuokon tilintarkastajien ja taloushallinnon ammattilaisten kanssa mahdollistaen kokonaisvaltaisen ja saumattoman palvelun.

Veropalvelut

Tuokolla on pitkä ja laaja kokemus yritysten ja yrittäjien avustamisessa erilaisissa päivittäisissä veroasioissa, verotarkastuksissa sekä yritysten toiminnan muutostilanteissa. Avustamme muun muassa sukupolvenvaihdoksissa, yrityskaupoissa ja muissa yritysjärjestelyissä.

Laadimme verotukseen liittyviä vastineita, oikaisuvaatimuksia ja verovalituksia. Olemme myös apuna Verohallinnon kanssa käytävissä keskusteluissa ja kirjeenvaihdossa sekä sparraamme yritysten johtoa erilaisissa muutostilanteissa.

Tuokko on mukana maailmanlaajuisessa itsenäisten tilintarkastusyhteisöjen liittoumassa Praxityssä, joka tuo meille suorat kontaktit noin 120 maahan maailmassa.

Mitä asiakkaamme sanovat

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lue uusimmat julkaisumme

Asiantuntijamme