Tuokko Veroneuvonta

Veroneuvonta

Tuokko tarjoaa kattavasti veroneuvonta- ja veroraportointipalveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Yritykset kohtaavat liiketoiminnassaan verokysymyksiä kuukausittaisesta veroraportoinnista erityistilanteisiin kuten verotarkastuksissa, veroviranomaiselle annettavissa vastineissa ja oikaisupyynnöissä sekä yritysjärjestelyiden tai sukupolvenvaihdosten yhteydessä. Tilanteet ja verolainsäädäntö muuttuvat jatkuvasti, jolloin ennakoiva ja kokonaisvaltainen neuvontapalvelu auttaa sopeutumaan muutoksiin ja hallitsemaan riskejä. Asiantuntijoidemme puoleen voi käätyä niin toistuvaan viranomaisraportointiin kuin monimutkaisiin kertaluonteisiin järjestelyihin liittyvissä kysymyksissä.

Veropalvelut

Me Tuokolla autamme asiakkaitamme hoitamaan viranomaisraportoinnit oikeansisältöisesti ja oikeanaikaisesti sekä veroneuvontapalvelumme auttavat asiakkaitamme kohtamaan muutokset ja reagoimaan niihin tarkoituksenmukaisesti lainsäädännön edellyttämällä tavalla. Tuokon kokeneet asiantuntijat keskittyvät yksilöidysti kunkin asiakkaan tarpeisiin ja löytävät juuri heille sopivat ratkaisut. Veroasiantuntijat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä tilintarkastajien ja taloushallinnon konsulttien kanssa mahdollistaen kokonaisvaltaisen saumattoman palvelun.

Pitkäaikaiset asiakassuhteet mahdollistavat toimintojen huolellisen suunnittelun ja valmistautumisen, mikä tekee verotuksesta ja veroseuraamuksista asiakkaillemme ennakoitavaa. Asiantuntijamme huolehtivat ennakoivasti ja kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme veroasioista, mikä vapauttaa asiakkaidemme aikaa heidän varsinaiselle liiketoiminnalle.

Olemme luotettava keskustelukumppani ja sparraamme johtoa sekä omistajia muutostilanteissa.

Kansainvälisen ketjumme Praxityn kautta pystymme tarjoamaan veroneuvontaa myös kansainvälisissä rajat ylittävissä tilanteissa.

Veroasiantuntijamme toimivat lisäksi aktiivisesti erilaisissa alan koulutustapahtumissa kouluttajina ja luennoitsijoina.

Trustmary Reviews

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lue uusimmat julkaisumme

Mitä yrittäjän tulisi tietää tilinpäätöksestä?
tilinpäätös

Mitä yrittäjän tulisi tietää tilinpäätöksestä?

Artikkelissa käsitellään tilinpäätöksen tietoja lähinnä pienyrittäjän näkökulmasta, mutta on toki sovellettavissa myös pieniä suurempiin yhtiöihin.…

Lue lisää

Asiantuntijamme