Veroneuvonta

Tuokko tarjoaa kattavasti veroneuvonta- ja veroraportointipalveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Yritykset kohtaavat liiketoiminnassaan verokysymyksiä kuukausittaisesta veroraportoinnista erityistilanteisiin kuten verotarkastuksissa, veroviranomaiselle annettavissa vastineissa ja oikaisupyynnöissä sekä yritysjärjestelyiden tai sukupolvenvaihdosten yhteydessä. Tilanteet ja verolainsäädäntö muuttuvat jatkuvasti, jolloin ennakoiva ja kokonaisvaltainen neuvontapalvelu auttaa sopeutumaan muutoksiin ja hallitsemaan riskejä. Asiantuntijoidemme puoleen voi käätyä niin toistuvaan viranomaisraportointiin kuin monimutkaisiin kertaluonteisiin järjestelyihin liittyvissä kysymyksissä.

tilintarkastus-alasivut

veropalvelut

Me Tuokolla autamme asiakkaitamme hoitamaan viranomaisraportoinnit oikeansisältöisesti ja oikeanaikaisesti sekä neuvontapalvelumme auttavat asiakkaitamme kohtamaan muutokset ja reagoimaan niihin tarkoituksenmukaisesti lainsäädännön edellyttämällä tavalla. Tuokon kokeneet asiantuntijat keskittyvät yksilöidysti kunkin asiakkaan tarpeisiin ja löytävät juuri heille sopivat ratkaisut. Veroasiantuntijat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä tilintarkastajien ja taloushallinnon konsulttien kanssa mahdollistaen kokonaisvaltaisen saumattoman palvelun.

Pitkäaikaiset asiakassuhteet mahdollistavat toimintojen huolellisen suunnittelun ja valmistautumisen, mikä tekee verotuksesta ja veroseuraamuksista asiakkaillemme ennakoitavaa. Asiantuntijamme huolehtivat ennakoivasti ja kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme veroasioista, mikä vapauttaa asiakkaidemme aikaa heidän varsinaiselle liiketoiminnalle.

Olemme luotettava keskustelukumppani ja sparraamme johtoa sekä omistajia muutostilanteissa.

Kansainvälisen ketjumme Praxityn kautta pystymme tarjoamaan veroneuvontaa myös kansainvälisissä rajat ylittävissä tilanteissa.
Veroasiantuntijamme toimivat lisäksi aktiivisesti erilaisissa alan koulutustapahtumissa kouluttajina ja luennoitsijoina.

Asiantuntijamme

Tom Hoffström

Varatuomari, Osakas

+358 40 082 0697
tom.hoffstrom@tuokko.fi

Profiiliin

Leena Juusela

Senior Tax Manager, DE

+358 44 018 0354
leena.juusela@tuokko.fi

Profiiliin

Mikko Siika-aho

Tax Partner, Osakas

+358 50 536 7565
mikko.siika-aho@tuokko.fi

Profiiliin

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. On suositeltua käyttää uusimpia selainversioita. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää