Taloushallinto

Taloushallinto

Etsitkö yrityksellesi luotettavaa taloushallinnon kumppania?

Keskisuurilla ja suurilla yrityksillä on usein omaa taloushallinnon henkilökuntaa. Oman taloushallinto-osaston resurssit ovat usein kuitenkin rajalliset. Sen vuoksi moni tällainen yritys pohtii taloushallinnon ulkoistamista, vaikka osittain, jolloin oman taloushallinnon henkilökunnalle jää aikaa kehittää esim. sisäistä raportointia ja keskittyä yrityksen projekteihin. Aloittavassa yrityksessä tulee jo heti alkuvaiheessa päätettäväksi, tekeekö esimerkiksi yrittäjä kirjanpitonsa itse vai ulkoistaako hän tämän palvelun. Hallitseeko palkanlaskennan vai ostaako palvelun asiantuntijalta? Vaikka yrittäjän olisikin mahdollista tehdä itse oma kirjanpito ja palkanlaskenta, niin aika ei usein riitä niihin. Antamalla taloushallintosi luotettavan ja osaavan kumppanin hoidettavaksi jää sinulle aikaa keskittyä yrityksen ydintoimintoihin ja voit voittaa moninkertaisesti.

Onko eteesi tullut tilanteita, että oma kirjanpitäjäsi tai palkanlaskijasi sairastuu tai lomailee. Kuka tuuraajaksi? Tilitoimistossa me emme koskaan lepää samaan aikaan. Varamiespalvelu toimii, sinun ei tarvitse huolehtia sijaisuuksista sekä kirjanpito ja palkanlaskenta hoituvat ajallaan.

Taloushallinnon ulkoistaminen onnistuu, kun aloitukseen varataan riittävästi aikaa ja kartoitustyö tehdään huolellisesti. Nykyaikaiset taloushallinnonjärjestelmät Netvisor ja Procountor mahdollistavat työn ja vastuun jakautumisen yrityksen ja tilitoimiston välillä. Jotta työ- ja vastuunjako on saumaton sekä aikataulut ovat selkeitä, laaditaan yhdessä työnjakotaulukko sekä vuosikello.

Lisää vapautta ja tehokkuutta modernien taloushallinnon työkalujen avulla

Tarjoamme modernit taloushallinnon työkalut Netvisor– ja Procountor– ohjelmistoratkaisuiden avulla. Ohjelmistot soveltuvat erinomaisesti niin pienille kuin keskisuurille yrityksille. Kuulostaako tutulta, kirjanpitäjäsi muistuttaa sinua alv-päivän lähestymisestä ja kirjanpitoaineiston toimittamisesta. Yrittäjän päivät ovat pitkiä, eikä aikaa tahdo olla paperihommille. Pitkän työpäivän päätteeksi ei auta muu kuin alkaa kerätä tositteita kirjanpitäjällesi. Sähköiset ostolaskut, automaatio tuovat tehokkuutta ja vapauttavat aikaasi. Modernit ohjelmistot ovat tehneet mahdolliseksi sen pienillekin yrityksille. Ohjelmistojen laajojen ominaisuuksien avulla hoituvat myyntilaskutus, ostolaskujen sähköinen kierrättäminen, palkanlaskenta, työajanseuranta, matkalaskut, kuittien skannaus. Kaikki nämä ovat mahdollista tehdä kätevän mobiiliominaisuuksien avulla.

Keitä me olemme?

Olemme taloushallintoon ja talouden valvontaan erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Taloushallintopalvelumme käsittää kirjanpitopalvelut, tilinpäätöksen laadinnan, raportoinnin, palkanlaskentapalvelut sekä erilaiset muut taloushallinnon konsultointiin liittyvät tehtävät.

Hyödynnämme taloushallinnossa nykyaikaisia työkaluja ja automaatiota, jolloin taloushallinnon konsulttimme voivat keskittyä tarjoamaan sinulle taloushallinnon osaamistaan. Käytössämme on yhden yhteyshenkilön malli, mikä tarkoittaa sitä, että asiakasyrityksemme saa yhden nimetyn asiakasvastaavan, jota muu tiimi tukee.

Oman vero-osastomme asiantuntijat auttavat ja tukevat tilitoimistomme asiakkaita verotukseen liittyvissä erityiskysymyksissä. Lisäksi myös tilintarkastuspuolemme laaja asiantuntijajoukko on käytettävissä yrityksen erilaisissa muutostilanteissa kuten esimerkiksi yritysjärjestelyissä.

Joukkuepeli on meidän avainsanamme. Toimimme yhtenä joukkueena, kunnioitamme erilaisuutta sekä autamme ja tuemme asiakkaitamme loistamaan. Asiakkaanamme olet osa Tuokko-perhettä, joiden jäsenistä olemme ylpeitä ja joista pidetään huolta.

Kirjanpidon peruspalvelut kannattaa hankkia kiinteään kuukausittaiseen pakettihintaan. Yrityksen taloushallinnon tarpeet ovat erilaiset riippuen liiketoiminnan luonteesta ja yrityksesi koosta. Sen vuoksi kokosimme kirjanpidon palvelut kolmeen erilaiseen pakettiin. Valitsitpa minkä palvelupaketin tahansa saat oman nimetyn kirjanpidon ammattilaisen ja nykyaikaiset taloushallinnon työkalut. Palvelupakettia voidaan räätälöidä jokaiselle sopivaksi. Paketin kokoa voi myös muuttaa yrityksen toiminnan kehittyessä. Ole rohkeasti yhteydessä meihin.

Taloushallinnon palvelupaketit

Kevyt-taitaja

alk. 89 €

Tutustu

Kevyt-taitaja

Tämä paketti sopii yrityksille, joille kirjanpidon sykliksi sopii kuukausitaso. Paketti sisältää kaiken pienyrityksen tarpeet: kuukausittaisen kirjanpito, alv-ilmoitus, ostolaskujen tiliöinti ja perusraportointi. Sähköinen taloushallintojärjestelmä mahdollistaa 100 % paperittoman kirjanpidon. Kuittisovelluksen avulla kuvaat kuitit suoraan järjestelmään. Pakettiin on mahdollista sisällyttää myös palkanlaskenta. Oma asiakasvastuullinen kirjanpitäjäsi tarvittaessa neuvoo ja auttaa taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Kasvu-taitaja

alk. 189 €

Tutustu

Kasvu-taitaja

Tämä paketti sopii yrityksille, joilla tapahtumamäärät kasvavat liiketoiminnan kehittyessä. Yrityksen kirjanpito, tiliotteiden käsittely, ostolaskujen tiliöinti hoidetaan viikkotasolla oman asiakasvastuullisen kirjanpitäjän toimesta. Kirjanpidossa otetaan käyttöön kustannuspaikka- ja projektiseurantaa. Kuukausi päätetään sovitun aikataulun mukaan ja oma asiakasvastuullinen kirjanpitäjä tukee sinua liiketoiminnan kehittämisessä.

Teho-taitaja

alk. 289 €

Tutustu

Teho-taitaja

Tämä paketti sopii yrityksille, jotka kaipaavat jo vaativaa taloushallinnon osaamista ja raportointia. Sinulle tärkeää on kirjanpidon reaaliaikaisuus jopa päivätasolla. Asiakasvastuullisen kirjanpitäjän lisäksi takana on myös tiimi, joka huolehtii siitä, että sovitut tehtävät hoituvat tehokkaasti ja pysymme aikataulussa. Sovimme yhdessä kanssanne taloushallinnon vastuut ja laadimme vuosikellon. Avustamme raportoinnin ja budjetoinnin kehittämisessä.

Mitä asiakkaamme sanovat

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lue uusimmat julkaisumme

Suomi.fi-valtuudet
Suomi.fi-valtuudet

Suomi.fi-valtuudet

Suomi.fi on Suomen julkisen hallinnon tarjoama portaali, joka yhdistää eri viranomaispalvelut yhteen paikkaan. Portaali mahdollistaa…

Lue lisää
Tuokko on nyt Netvisorin Premium Plus -kumppani
netvisor premium plus

Tuokko on nyt Netvisorin Premium Plus -kumppani

Olemme tänä vuonna nousseet Netvisor taloushallinto-ohjelmiston korkeimmalle kumppanuustasolle, Netvisorin Premium Plus -kumppaniksi. Tämän tason saavuttaminen…

Lue lisää

Asiantuntijamme

Meri Väinölä

Meri Väinölä

Head of Accounting & Outsourcing Services, HT, Partner
+358 40 834 0066