Kansainvälinen verotus

Yritysten jatkuvasti kasvava kansainvälinen liiketoiminta edellyttää myös kansainvälisten verosäännösten tuntemista. Tarjoamme monipuolisia asiantuntijapalveluita Suomesta ulkomaille laajentuville yhtiöille sekä ulkomaisille yhtiöille, jotka suunnittelevat liiketoiminnan aloittamista Suomessa.

Oy Tuokko Ltd on jäsen Praxity– ketjussa, joka on maailman suurin itsenäisten tilintarkastustoimistojen sekä taloushallinto-, vero- ja liiketoiminnan konsultointia tarjoavien yritysten yhteenliittymä. Yhteenliittymän avulla voimme tarjota luotettavia ja tunnettuja alan yhteistyökumppaneita kaikissa merkittävissä maailman maissa. Kontaktimme Praxityn jäsenyrityksissä mahdollistaa sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä kaikissa yli rajojen ulottuvissa liiketoimissa ammattimaista osaamista yhdestä paikasta.

Tuokon asiantuntijat työskentelevät läheisessä yhteistyössä Praxityn eri maiden jäsenyhtiöiden asiantuntijoiden kanssa ja siten varmistetaan asiakkaiden palvelut kansainvälisissä tilanteissa kaikissa toimintavaltioissa.

Avustamme asiakkaitamme mm. tulo-, arvonlisä– ja henkilöverotukseen liittyvissä kysymyksissä myös kansainvälisissä yhteyksissä.

Tavanomaisia kansainväliseen verotukseen liittyviä toimeksiantojamme ovat:

  • ulkomaille etabloitumiseen liittyvän toimintarakenteen suunnittelu;
  • yhtiön perustaminen tai sivuliikkeen rekisteröinti ulkomailla;
  • verotuksen kiinteä toimipaikan muodostumisen arviointi;
  • lähdeverokysymykset;
  • rajat ylittävät yritysjärjestelyt;
  • veroilmoitusten laatiminen kansainvälisissä tilanteissa;
  • kaksinkertaisen verotuksen poistaminen;
  • ulkomaan komennuksiin ja ulkomaille muuttoon liittyvät kysymykset;
  • kansainväliseen sosiaaliturvaan liittyvät kysymykset;

Kansainvälinen yhteistyöverkostomme mahdollistaa asiakkaidemme tukemisen heidän toiminnan kasvaessa valtioidenrajat ylittäväksi toiminnaksi ja mahdollistaa aina yhteistyön paikallisen luotettavan palveluntarjoajan kanssa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lue uusimmat julkaisumme

Osakevaihdosta aiheutui veroseuraamuksia luovuttajalle
Osakevaihdosta aiheutui veroseuraamuksia

Osakevaihdosta aiheutui veroseuraamuksia luovuttajalle

Korkeimman hallinto-oikeuden (KHO) julkaisemassa ennakkoratkaisussa 2021:65 kyse oli siitä, että aiheutuuko toteutetusta osakevaihdosta luovuttajalle välittömiä…

Lue lisää

Asiantuntijamme