Kansainvälinen verotus

Yritysten jatkuvasti kasvava kansainvälinen liiketoiminta edellyttää myös kansainvälisten verosäännösten tuntemista. Tarjoamme monipuolisia asiantuntijapalveluita Suomesta ulkomaille laajentuville yhtiöille sekä ulkomaisille yhtiöille, jotka suunnittelevat liiketoiminnan aloittamista Suomessa.

Oy Tuokko Ltd on jäsen Praxity– ketjussa, joka on maailman suurin itsenäisten tilintarkastustoimistojen sekä taloushallinto-, vero- ja liiketoiminnan konsultointia tarjoavien yritysten yhteenliittymä. Yhteenliittymän avulla voimme tarjota luotettavia ja tunnettuja alan yhteistyökumppaneita kaikissa merkittävissä maailman maissa. Kontaktimme Praxityn jäsenyrityksissä mahdollistaa sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä kaikissa rajat ylittävissä liiketoimissa ammattimaista osaamista yhdestä paikasta.

Tuokon asiantuntijat työskentelevät läheisessä yhteistyössä Praxityn eri maiden jäsenyhtiöiden asiantuntijoiden kanssa ja siten varmistetaan asiakkaiden palvelut kansainvälisissä tilanteissa kaikissa toimintavaltioissa.

Avustamme asiakkaitamme mm. tulo-, arvonlisä– ja henkilöverotukseen liittyvissä kysymyksissä myös kansainvälisissä yhteyksissä.

Tavanomaisia kansainväliseen verotukseen liittyviä toimeksiantojamme ovat:

  • kansainvälistymiseen liittyvän toimintarakenteen suunnittelu
  • yhtiön perustaminen tai sivuliikkeen rekisteröinti ulkomailla
  • verotuksellisen kiinteän toimipaikan muodostumisen arviointi
  • lähdeverokysymykset
  • rajat ylittävät yritysjärjestelyt
  • veroilmoitusten laatiminen kansainvälisissä tilanteissa
  • kaksinkertaisen verotuksen poistaminen
  • ulkomaan komennuksiin ja ulkomaille muuttoon liittyvät kysymykset
  • kansainväliseen sosiaaliturvaan liittyvät kysymykset

Kansainvälinen yhteistyöverkostomme mahdollistaa asiakkaidemme tukemisen heidän toiminnan kasvaessa valtioidenrajat ylittäväksi toiminnaksi ja mahdollistaa aina yhteistyön paikallisen luotettavan palveluntarjoajan kanssa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lue uusimmat julkaisumme

Vuoden 2023 verovapaat matkakustannukset
verovapaat matkakustannukset

Vuoden 2023 verovapaat matkakustannukset

Verohallinto on julkaissut vuoden 2023 verovapaat matkakustannukset. Työnantaja voi maksaa työmatkoista aiheutuneita verottomia kustannuksia työsuhteessa…

Lue lisää
Muutokset verotukseen vuodelle 2023
Muutokset verotukseen vuodelle 2023

Muutokset verotukseen vuodelle 2023

Vuoden vaihtuessa myös verolainsäädännössä ja -linjauksissa tapahtuu muutoksia. Osa muutoksista on hyväksytty hallituksen budjettineuvotteluissa eli…

Lue lisää
Tärkeä muistutus kuljetus- ja työkoneyrityksille
Polttoainetuki

Tärkeä muistutus kuljetus- ja työkoneyrityksille

Polttoainetuen hakuaika päättyy 30.11.2022, hakemus tehdään Valtiokonttorin sähköisessä palvelussa. Polttoainetuki koostuu kuljetusyrityksille maksettavasta kuljetustuesta ja työkoneyrityksille maksettavasta polttoöljytuesta.…

Lue lisää

Asiantuntijamme