Asiakastarina

Netumin ja Tuokon yhteistyö on jatkunut jo lähes vuosikymmenen ajan

Netum on kannattavasti kasvava IT-palvelutalo, joka on toiminut reilut 20 vuotta kotimaan markkinoilla. Yrityksen liikevaihto vuonna 2021 oli 22,4 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 270 henkilöä. Netumin pääkonttori sijaitsee Tampereella.

Yhtiön monipuolinen tarjonta kattaa digipalvelukehityksen, järjestelmien jatkuvuuspalvelut, data- ja integraatiopalvelut, kyberturvallisuuspalvelut sekä johdon konsultointipalvelut.

Netumin asiakaskunta painottuu julkishallintoon ja suuriin yrityksiin. Yhtiö palveleekin asiakkaitaan Legacy to Digi® -konseptilla, joka yhdistää käytössä olevat perinteiset tietotekniikkaratkaisut uusimpiin digitaalisiin sovelluksiin vastuullisesti ja turvallisesti.

Olemme käyttäneet Tuokon tilintarkastuspalveluita jo lähes vuosikymmenen ajan”, muistelee Netumin toimitusjohtaja Matti Mujunen.

Yhteistyö aloitettiin ensin lakisääteisellä tilintarkastuksella. Kasvun myötä Netumille on tullut tarve hyödyntää myös listautumiseen sekä yritysjärjestelyihin liittyviä palveluita. Lisäksi erilainen sparrausapu monenlaisissa taloudenpidon kysymyksissä on ollut aina mukana kuvioissa.

Toimiva keskusteluyhteys asiakkaaseen

Yrityksen talouteen liittyvissä kysymyksissä tärkeää onkin toimiva keskusteluyhteys. Netumin kanssa asioista kysytään puolin ja toisin jo suunnitteluvaiheessa, eikä vasta sitten, kun operaatiot ovat jo toteutettu. Tilintarkastajan näkemys onkin hyvä ottaa huomioon yhdessä asiakkaan johdon kanssa, kun pohditaan erilaisten toimenpiteiden vaikutusta tulevaan.

First North listautuminen

Netum Group Oyj listautui Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle vuonna 2021. Tuokon tilintarkastajat ovat saaneet kunnian olla mukana Netumin kasvutarinassa jo usean vuoden ajan sekä myös avustamassa yhtiötä Helsingin pörssin kellon soittamiseen huipentuneessa listautumisprosessissa.

Listautumisten neuvonantajakenttä on varsin keskittynyt ja on hyvä saada sinne uusia toimijoita kuten Tuokko”, kertoo Mujunen.

Asiantuntevaa palvelua

Netum on tyytyväinen Tuokon joustavaan, ketterään, asiantuntevaan ja yksilölliseen palveluun.

Erinomainen palveluasenne kaikessa tekemisessä”, Mujunen kertoo.

Keskisuuressa yhtiössä olet ”VIP- asiakas” verrattuna alan jätteihin: palvelu on parempaa ja juuri oikeaan tarpeeseen eikä yliresursointia/-hinnoittelua tapahdu”, Mujunen kuvaa.

Netumin ja Tuokon kumppanuus jatkuu tulevaisuudessakin.

Pysykää yhtä tiukan asiantuntevina, mutta mukavan mutkattomina jatkossakin”, kertoo Mujunen.

Edellinen Seuraava