Netum Group Oyj – First North listautuminen

Oy Tuokko Ltd:n pitkäaikainen asiakas Netum Group Oyj listautui Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle 2.6.2021. Tuokon Tampereen toimiston KHT-tilintarkastajat Tuija Siuko ja Keijo Kaulio ovat saaneet kunnian olla mukana Netumin kasvutarinassa jo usean vuoden ajan sekä myös avustamassa Yhtiötä ja pääjärjestäjänä toiminutta Evli Pankki Oyj:tä Helsingin pörssin kellon soittamiseen huipentuneessa listautumisprosessissa.

Listautumisanti ylimerkittiin kokonaisuudessaan 7,4-kertaisesti. Yhtiö sai listautumisannista 8,0 miljoonan euron bruttovarat, ja osakkeenomistajien kokonaismäärä nousi listautumisannin jälkeen yli 6 000 osakkeenomistajaan.

Netum Group Oyj on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Yhtiö palvelee julkishallintoa ja yritysasiakkaita Legacy to Digi® -konseptilla, joka yhdistää käytössä olevat perinteiset tietotekniikkaratkaisut uusimpiin digitaalisiin sovelluksiin vastuullisesti ja turvallisesti. Netumin palveluihin kuuluvat digipalveluiden kehitys, järjestelmien jatkuvuuspalvelut, integraatiopalvelut, kyberturvallisuuspalvelut sekä johdon konsultointipalvelut. Netum-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 17,5 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee yli 160 henkilöä.

”Olemme erittäin iloisia sijoittajien osoittamasta suuresta kiinnostuksesta Netumia kohtaan. Onnistuneen listautumisannin myötä meillä on vahvemmat edellytykset jatkaa kannattavaa kasvuamme. Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia nykyisiä ja uusia osakkeenomistajia luottamuksesta ja halusta olla mukana Netumin kasvutarinassa,” toteaa Olavi Köngäs, Netumin hallituksen puheenjohtaja.

”Annin myötä saimme Netumin omistajiksi merkittäviä suomalaisia instituutiosijoittajia sekä ilahduttavan suuren määrän yksityissijoittajia. Olen erityisen ylpeä siitä, että myös henkilöstömme osallistui antiin aktiivisesti. Tämä on jälleen uusi osoitus henkilöstömme vahvasta sitoutumisesta. Kiitän kaikkia listautumisantiin osallistuneita ja toivotan uudet osakkeenomistajat mukaan luomaan vastuullista ja turvallista digitaalista muutosta,” sanoo Matti Mujunen, Netumin toimitusjohtaja.

Tuokkolaiset lähettävät suuret onnittelut Yhtiölle ja kiittävät luottamuksesta!

Haluamme kiittää myös antoisasta yhteistyöstä listautumisen pääjärjestäjää Evli Pankki Oyj:tä, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy:tä ja Viestintätoimisto Bravura Oy:tä.

Kuva: Nasdaq

Edellinen Seuraava

Kirjoittaja

Tuija Siuko

Tuija Siuko

Partner, KHT, Aluetoimistojohtaja Tampere
+358 40 544 9041