Neuvoa Advisors Oy:n toimitusjohtajan terveiset Tuokon asiakkaille

”Oy Tuokko Ltd – Luotettava kumppanimme yritysjärjestelyiden toteutuksessa

Yritysjärjestelyissä tarvitaan nopeita ja luotettavia vastauksia. Tuokon avulla olemme voineet toimia tehokkaasti ja taata asiakkaillemme erinomaiset lopputulokset useissa projekteissa.

Taloudellisena neuvoantajana tiedämme Neuvoassa, kuinka tärkeää on luottaa yhteistyökumppaniin. Voimme lähteä Tuokon kanssa projekteihin luottavaisin mielin, tietäen että lopputulos on sitä mitä tarvitsemme ja että kustannuspuolella ei tule yllätyksiä. Yhteistyömme on sujunut mutkattomasti ja keskittyminen voidaan kohdistaa olennaisiin asioihin.

Yhteistyömme Tuokon kanssa kattaa nykyään useita eri alueita. He ovat auttaneet asiakkaitamme veroselvityksissä ja taloudellisessa due diligence -tarkastuksissa. Olemme myös hyödyntäneet heidän veropalveluitaan varmistaaksemme, että veronäkökohdat otetaan oikein huomioon järjestelyissämme. Lisäksi Tuokon asiantuntijat ovat tukeneet meitä monimutkaisissa kirjanpidon ja konsernilaskennan kysymyksissä.

Olemme yhdessä saavuttaneet erinomaisia tuloksia projekteissa, jotka edellyttävät monialaista osaamista. Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötämme.”

Mika Vauhkonen
Toimitusjohtaja
Neuvoa Advisors Oy

Mistä on kysymys?

Loppuvuodesta 2023 Oy Tuokko Ltd ja Neuvoa Advisors Oy allekirjoittivat erityisesti taloudellisia ja verotuksellisia due diligence -tarkastuksia, arvonmäärityksiä sekä yritysjärjestelyitä ja sukupolvenvaihdoksia koskevan yhteistyösopimuksen. Tiiviimmän yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme joustavia mahdollisuuksia hankkia laajemmin taloudellisen neuvonannon palvelukokonaisuuksia, esim. due diligence -palveluita, jotka on mahdollista yhdistää Neuvoa Advisors Oy:n yrityskauppaprosessin neuvonantoon.

Tilaisuus: Kasvun kulmakivet – menestystarinoita ja muutosstrategioita

Järjestämme yhdessä yhteistyökumppanimme Neuvoa Advisors Oy:n kanssa asiakastilaisuuden, jossa pureudumme yrityksen elinkaaren ainutkertaisiin vaiheisiin: myyntiin ja ostoon, jatkajan löytämiseen sekä erilaisiin omistusjärjestelyihin. Tilaisuus on suunniteltu antamaan sinulle arvokkaita oivalluksia ja konkreettisia työkaluja yrityksesi seuraavan askeleen ottamiseen. Tilaisuudessa on mukana mielenkiintoinen paneelikeskustelu, jossa liiketoiminnassa pitkään mukana olleet kokeneet johtajat ja yrittäjät kertovat näkemyksiään omistaja-arvon kehittämisen haasteisiin ja mahdollisuuksiin liittyen!

Edellinen