Brändivideo Rohkeutta on

Rohkeutta on – Uusi brändivideomme tukee päivitettyä visiota ja missiotamme

Keväällä päivitetyssä missiossamme ”Olemme luotettava ja mutkaton kotimainen asiantuntija. Kannustamme ja autamme onnistumaan sekä onnistumme joukkueena” kiteytyy se, mikä on toimintamme tarkoitus ja miksi olemme olemassa. Visiomme tulevaisuudessa on ”tarjota koko elinkaaren kestävä yrityskumppanuus, jonka keskiössä ovat hyvinvoivat ihmiset.” Arvomme luotettavuus, palvelualttius, asiantuntemus ja joukkuepeli ovat se ydin, josta arjen tekeminen ja liiketoimintamme lähtee.

Tuokon päivitetyn vision ja mission tueksi lanseerasimme brändivideon, joka kannattelee teemaa ”Rohkeutta on”. Brändivideo on toteutettu yhteistyössä kotimaisen Luomustudion kanssa. Brändivideoon kiteytyy idea Tuokon missiosta olla luotettava ja mutkaton kotimainen asiantuntija sekä visiomme elinkaaren kestävästä kumppanuudesta.

Haluamme erottua muista toimialamme yhtiöstä erinomaisella palveluasenteella ja asiakkaan elinkaaren kestävällä kumppanuudella. Meiltä saa selkeitä vastauksia, olemme helposti lähestyttäviä ja yhteistyökykyisiä. Lisäksi keskitymme keskustelevaan, ketterään ja energiseen asiantuntijapalveluun sekä asiakkaidemme näkökulmasta olennaisiin asioihin. Meistä jokainen toimii asiakastilanteissa rohkeasti asiakkaan haasteita ratkaisten. Tätä työtä tehdään ensisijaisesti ihminen ihmiselle, ja kyse on luovasta ongelmanratkaisusta. Kun lähdimme työstämään brändivideota, oli ajatuksena tuoda näkyväksi juuri se, millaisia me tuokkolaiset olemme aina olleet ja millaisina haluamme myös jatkossakin näkyä.” kertoo Tuokon toimitusjohtaja Janne Elo.

Ihan alussa, ennen tuotannon aloittamista Tuokolla oli ollut tuumailussa mahdollisen brändivideon teettäminen. Aloitimme keskustelun tutustumalla yhdessä Tuokkoon pintaa ja nettisivuja syvemmältä. Saimme nopeasti yhdessä sanallistettua niitä piirteitä ja ominaisuuksia, jotka tekevät Tuokosta Tuokon: Tuokko on ystävällinen ja lähellä, Tuokko on älykäs ja rohkea, ja tuokkolaisia on helppo lähestyä.” kertoo Luomustudion Luova johtaja Sami Sillman.

Polveilevien juttelutuokioiden jälkeen alkoi nopeasti muotoutumaan konsepti ”Rohkeutta on”. Se on lyhykäisyydessään sarja merkityksellisiä hetkiä, jotka mielikuvallisesti yhdistyvät siihen, miltä tuokkolaisuus tuntuu. Samalla kuulemme kertojaäänen sanallistamana Tuokon filosofiaa: ”Rohkeutta on se, kun uskaltaa olla läsnä, omana itsenään.”

Videota kuvattiin suunnitellun käsikirjoituksen ja kuvasuunnitelman mukaisesti Helsingissä. Kaksipäiväiset kuvaukset järjestettiin kesäkuussa 2022 ja videon kuvauksiin osallistuivat useat Tuokon joukkueen jäsenet. Kesäkuun aurinko paahtoi ja lämmitti toimistoamme ja lähipuistoa, jossa kuvaukset pääasiassa järjestettiin. Joukkueena selvisimme kuvauksista hikisesti, mutta kuitenkin mallikkaasti.

Onnistuneet kuvaukset ovat usein sellaiset, missä hymy on kaikilla herkässä ja muistan, että useampaan kertaan kuvausten aikana sai nauraa ihan kunnolla. Kuvaukset olivat sekä mutkattomat että hauskat!” kertoo Sillman.

Videolla esiintyvät tuokkolaiset kommentoivat kuvauksia hauskoiksi ja mielenkiintoisiksi.

Oli kiva päästä touhuamaan tätä yhteistä tuotantoa tuokkolaisten kanssa ja jos tästä tuotannosta jotain erityistä jäi taskuun, niin se on se, että tuokkolaiset ovat todella sitä, mitä he sanovatkin olevansa: aitoja ja välittäviä, helposti lähestyttäviä ja ROHKEITA! Kiitos koko Luomustudion puolesta!

Edellinen Seuraava

Kirjoittaja