Suomi.fi-valtuudet

Suomi.fi-valtuudet

Suomi.fi on Suomen julkisen hallinnon tarjoama portaali, joka yhdistää eri viranomaispalvelut yhteen paikkaan. Portaali mahdollistaa monenlaiset hallinnolliset toimenpiteet sähköisesti yksityishenkilöille, yrityksille ja muille organisaatioille.

Haemme kaikkien Tuokon toimeksiantojen kohdalla Suomi.fi-asiointivaltuutusta. Suomi.fi-valtuutusten avulla pystymme asioimaan sähköisesti asiakkaamme puolesta eri viranomaiskanavissa. Valtuutusten avulla saamme lähetettyä esimerkiksi veroilmoitukset Verohallinnolle ja palkkatiedot tulorekisteriin.

Asiointivaltuudet annetaan henkilön/henkilöiden toimesta, joilla on oikeus edustaa yritystä/yhteisöä, esimerkiksi toimitusjohtaja. Valtuudet annetaan vahvan sähköisten tunnistautumisvälineiden avulla tai paperisella hakemuksella.

Paperisella hakemuksella valtuuttajan tulee sertifioida passikopionsa, jonka on vahvistanut notaari, poliisi tai oikeuslaitos sekä mahdollisesti toimittaa kaupparekisteriote, jonka on allekirjoittanut ja leimannut tarkastaja tai notaari. Paperinen hakemus toimitetaan Digi- ja väestötietovirastolle, joka käsittelee hakemuksen ja myöntää valtuudet.

Me autamme hakemuksen kanssa aina asiakkaitamme!

Edellinen Seuraava

Kirjoittaja